Co jste měli k snědku? =)

Tlachání o všem - bez zaměření!

Jste (dle rozdělení) chlap a nebo ženská?

Jsem 100% chlap - piju pivo, jím tvarůžky
4
18%
Jsem 100% žena - nepiju pivo, nejím tvarůžky
1
5%
Jsem necelej chlap - piju pivo, nejím tvarůžky
6
27%
Jsem necelá ženská - nepiju pivo, jím tvarůžky
3
14%
Jsem komunista z Marsu =)))
8
36%

Celkem hlasů: 22

Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

Já to myslela jako s nadsázkou...jako že i chlap může bejt ženská =) jako že když nepijete pivo a nejíte tvarůžky, tak jste ženská, i když jste chlap...jsem to prostě vzala v rámci toho rozdšlení =)) ale jestli se kuci cítíte na komunisty z Marsu ;)

no já sem třeba podle tohohle rozdělení chlap =)))) (a už mám druhej příznak toho, že jsem chlap =D (1. byl vysvětlován někde ve srazech =)) ) a přitom mi v kalhotech něco chybí a v tričku něco přebejvá =))) (i když, někerý chlapi maj v tričku taky dost...no, dobře... to nebudu počítat =D )

teď na to koukam...já jsem tady jediněj chlap :woot: =D
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor ;)
CharlieCh
Věčnej rejpal

Příspěvek od CharlieCh »

Artie píše:
CharlieCh píše:
PS: sýr čím víc smrdí, tím víc chutná!!!!! :x Takové dobře uleželá tvargle, od kterých se všichni dekují pryč, tak to je věc, s čerstvým chlebíkem, máslem, cibulkou a trochu posypat paprikou a pepřem :shock:

PSS: pro fajnšmekry - máslo nahradit voňavým domácím sádlem a užerete se k smrti :D
jj, čím víc smrdí, tím víc chutná, to je fakt pravda =))

ale já bych ty tvarůžky (rozleželý tak, že se daj skoro mazat nejlépe =)) ) s křupavým chlebíkem (jak není kůrka řádně křupavá, degraduje to chuť), máslíčkem (sádlo nebrat =) ze sádla tak jedině škvarky) a co si budem povídat...chce to k tomu pivko =) Plzničku ;)
Hmmmmmm, pár škvarečků by fakt bodlo...
Toyota Yaris Blue 2004 1.0 VVTi 48 kW 5D
Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

CharlieCh píše:Hmmmmmm, pár škvarečků by fakt bodlo...
ale to pak i ten křupavej chlebíček ;)
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor ;)
Jiří Stejskal
Řidič

Příspěvek od Jiří Stejskal »

Na komunistu se necítím ani náhodou, ale pocit návštěvníka z jiné planety převládá. Možná jsem skutečně spadl z Marsu nebo z Měsíce a nepřinesl mě čáp, jako jiné kluky. Původně mě tedy podle maminky měla přinést vrána, ale na poslední chvíli se to nějak zvrtlo, takže kdoví jak to vlastně bylo :)
Toyota Corolla E11U, 1.6 VVT-i
CharlieCh
Věčnej rejpal

Příspěvek od CharlieCh »

Artie píše:
CharlieCh píše:Hmmmmmm, pár škvarečků by fakt bodlo...
ale to pak i ten křupavej chlebíček ;)
...a trošičku posolit... :roll: a navrch kousek fakt dodré tlačenky s hořčicí a s tím dobrým chlebíčkem...
Toyota Yaris Blue 2004 1.0 VVTi 48 kW 5D
Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
Slam
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slam »

Jiří Stejskal píše:Na komunistu se necítím ani náhodou, ale pocit návštěvníka z jiné planety převládá. Možná jsem skutečně spadl z Marsu nebo z Měsíce a nepřinesl mě čáp, jako jiné kluky. Původně mě tedy podle maminky měla přinést vrána, ale na poslední chvíli se to nějak zvrtlo, takže kdoví jak to vlastně bylo :)
Je vidět, že v tom máš jasno.. To můj původ mi byl úzkostlivě tajen... Zřejmě jsem se prostě vyskytl... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Slam

EX Corolla E9 5D hatchback 1,3 rv. 08/89
EX Corolla E11 liftback 4ZZ-FE 1.4, rv. 11/01
EX Corolla E12 5D NG 4ZZ-FE 1.4, r.v. 12/06
EX Yaris NG 1.0 5d, r.v. 03/06

RAV4 2,0 1AZ r.v. 08/08
Yaris 1,5 Hybrid 5d, r.v. 05/2021
wong
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wong »

Zpatky k puvodnimu tematu - prave se mi dopekla zampionova pizza. Dobrou chut :)
crashed :'-( Toyota Carina II 1.6 GL ...prodana
Nissan Primera 1.6 LX (P10)
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

Ja mam k obedu akorat zvejkacku =/ ale za to jsem na vyjimecne dobry prednasce... =))
Jiří Stejskal
Řidič

Zrovna jsem poobědval hovězí vývar, kuřecí směs se žampiony a francouzskou zeleniou a s hranolky a zapil jsme to 6dcl žlutý limonády :)
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

tyo, vy mi delate chute! =))) To je nefer =))) kruci mi z Vas v brise a rusim prednasku =)))
Jiří Stejskal
Řidič

Ale zase těch vědomostí, co vstřebáš a jak nasákneš moudrostí. O tom si my, obyčejní lidé, můžeme nechat jen snít, to se s kusem obyčejného hospodského žvance nedá vůbec srovnávat :)
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

mno, zjistila sem, že mam v batohu Haribo =) tak to mě zachránilo před vstřebávání vědomostí do oblasti žaludku a jejich rychlému vyloučení =D

edit> Tak, po tom, co jsem tady přečetla tohle všechno, jsem si musela dojít na šestinku pizzy se sýrem a žampiony za dvacku ;)
igor čistič
Navigátor

Příspěvek od igor čistič »

Přidám svou trošku do mlýna...

Od rána mnou zmítají těhotenské chutě, tak jsem to nevydržel a utekl jsem dřív ze zaměstnání na nákupy. A sice štángli loveckého salámu, uzenou rolovaná plec, tlačenku, šunkové koleno, párky kuřecí, slovenský salám, vlašský salát, olomoucké syrečky, mléčnou čokoládu, zavináče ze sledě, čerstvý ještě teplý bílý chléb a 2 ks straropramen granát.

Pořadí konzumace:
-1 ks balení kuřecích párků
-tlačenka s octem a cibulí
-1 ks zavináč
-kousek loveckého salámu
-čtvrt čokolády
a to vše zalito jedním staropramenem

Nyní ležím uspokojený bezvládně v křesle po této ůžasné smršti chuťových zážitků a říkám si jak je krásně na světě..... :wink:

.....a teď jsem dostal chuť na vlašák :lol:
Carina E 1,8i kombi "97"
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

Tak to je fakt marast =DDD pak řekni, jestli Ti nebylo špatně - ať už z jakékoli strany =D

u náš Eagle vařil kuřecí kousky s hranolkama a omáčkou...mňamééééc ;)
fannda
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fannda »

Ale furt nežerte :P
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“