Narazil jsem na nečekaný problém. Chci protáhnout u E110 Hatchback motor 4EFE dva stíněné vodiče od jakéhokoi vstřikovacího ventilu do interiéru vozidla,abych tam mohl dát měřidlo spotřeby tak, abych je měl v zorném poli očí. Japonci to tak dobře mají zakrytované, že jsem nenašel ani skulinku.
paradíte, kudy vodič protáhnout? Díky předem.
Corolla E11 motor 4E-Fe - MĚŘENÍ SPOTŘEBA BENZÍNU
Re: Corolla E11 motor 4E-Fe - MĚŘENÍ SPOTŘEBA BENZÍNU
Naposledy upravil(a) keft dne sob 22.03.2014, 05:15, celkem upraveno 1 x.
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
a proč si to nenapichnes přímo na pinech ecu uvnitř auta?
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Piny se mají nacházet vlevo od volantu v místech otevírání kapoty. Nic tam nemám. Když sundám levou přihrádku (vlevo u dveří) tak pod ní jsou pojistky a elektronika. Mám vlastně Corollu typ E110 r.v. 1998, ale toto jsme nevěděl, myslel jsem, že nula za E11 se prostě nepíše.
Do faceliftu tam ale žádný konektor nenajdeš, je u motoru vedle vzduchového filtru a není to žádný standard jako u OBD-2. ECU je tady - 89661.
Holomek!
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
píšeš že chceš napíchnout vstřik. Tak to nedělej na motoru ale u ECU. A nehledej pořad obd2 konektor když ho tam nemáš.keft píše:Piny se mají nacházet vlevo od volantu v místech otevírání kapoty. Nic tam nemám. Když sundám levou přihrádku (vlevo u dveří) tak pod ní jsou pojistky a elektronika. Mám vlastně Corollu typ E110 r.v. 1998, ale toto jsme nevěděl, myslel jsem, že nula za E11 se prostě nepíše.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
Dík, tak to jsem konečně pochopil. Ale nemám plán Eku, jak je zapojen. Jdu jej vyfotit.
Už tři hodiny hledám na netu marně, co jsou zkratky na konektoru "diagnostics" Corolly 1998 E110 viz foto. Potřebuji hlavně určit, na kterém pinu je rychlost vozu a pak se tam chci napíchnout. Také určení pinu na otáčky by se hodil. U tohoto modelu se konektor nachází POD KAPOTOU vpravo od motoru na takovém sloupku. Uvnitř interiéru jsem nenašel žádný. Vyfotil jsem přímo na mém autě. Mám "holovku" hatchback. Dík za pomoc.