Špatné světlo xenon
Špatné světlo xenon
Zdravím asi před rokem jsem si nechal v rámci dobré vůle Toyoty zdarma vyměnit světlomety kvůli slabé svítivosti. Bylo to lepší ale když jsem to po čase srovnal s bratrovým avensisem který si nechal světla repasovat tak ty jeho svítí prostě lépe. pak bylo léto kdy to člověk moc neřeší a teď pře zimou je to zase aktuální. myslel jsem že to budou už špatné výbojky protže levý světlomet svítil slaběji oproti pravému a tak jsem objednal Philipsky 4300 D4S pro Ave po faceliftu. Svítit svítím ale pořád ten levý světlomet svítí divně až špatně. viz foto. V servisu jsem je už o tom informoval tak jsme předběžně domluveni po 11 Prosinci neboť pan co to má na starosti má ted asi dovcu. Co si o tom myslíte vy čím to může být??? je tam takový výkus
Sakra proč se ty fotky nezobrazí tady?? kdo to umí Ať je sem prosím vloží 

Avensis 2.2 D-cat
světlo vleho nesvítí méně pouze je nastaveno více dolů kdežto právé výše ale že by svítilo méně úmyslně to je hloupost jak bys to chtěl udělat vždyť sou ve světlech stejné výbojky a mají stejný příkon el. proudu. jediné co můžou měnit je ohraničení/obrys jakým svítí a v porovnání s Avensisem T25 před faceliftem je to rozdíl. Bratrův Ave svítí obě světla shodně. Potřebuji aby se lide s T25 po Faceliftu mrkli jak jim to svítí. Zakrýjte prosíl pravý světlomet a pak levý a porovnejte jjestli to máte stejné.
Avensis 2.2 D-cat
...to sice jo, ...ale je fakt, že profil světla toho levého světlometu má fakt blbý. Mám T25 před FL a tento "výkus" tam nemám ani náznakem...awe_cz píše:Vis o tom, ze svetlomety zamerne sviti min (a niz) vlevo kvuli oslneni protijedoucich?
Avensis T25, 2006, D-CAT (130 KW), kombi
Avensis T22, 1998, 1.8 (81 KW), liftback
Avensis T22, 1998, 1.8 (81 KW), liftback
Re: Špatné světlo xenon
Ať nezakládám zbytečně nové téma, mají u avika xenony stejnou vlastnost po zapnutí světel, že se pohnou nahoru a dolů? Nějak se těm mojim nechce.

Také nepozoruji žádný velký pohyb (trochu se to pohne), kontrolka špatné funkce systému nesvítí, ale také se mi to bůhvíjak nezdá...
Mne to nerobilo a dokonca som ani nikdy nevidel na palubovke "headlight leveling". Mozno pokial nemalo dovod hybat hore dole, tak to nespravilo.
Avensis Kombi 6/2006 D-CAT 130kW facelift - ukradnuty
Presne. vsichni si berete za vzor ty "*******" od VW a nikoho nenapadne, ze to vubec neni nutne. .
Ze to je jen nesmysl.... a zabava pred odjezdem.. svetelna hudba. .

Back in Czech.
na lexuse mi robi headlight leveling asi 1s po starte - bez ohladu na to, ci su svetla zapnute alebo nie.
U mě totéž.Maghreb píše:Mne to nerobilo a dokonca som ani nikdy nevidel na palubovke "headlight leveling". Mozno pokial nemalo dovod hybat hore dole, tak to nespravilo.
Proč jen od VW, dělá to renault, bmw a plno dalších. Jednou na to čekali i na STK jestli se to pohne jako signál funkčního posunu.