Jedným slovom-tlmiče,brzdy a pneu musia byť na 1. mieste z pohladu bezpečnosti. Auto musí brzdiť a držať stopu... (čo je úlohou aj dobrých tlmičov)
Freetronic
No ja už neviem, ako je na tom teraz zrovna Monroe (ked som ho už spomenul) , ale v dobe ,kedy S120 boli ešte "IN", bol Monroe jeden z mála kvalitných značiek na trhu . Vtedy zasa tak velký výber na trhu nebol - že ??
A to ked som kupil v tej dobe stierače Championy- uauuuu.. to bolo niečo...akoby mi zmizlo čelné sklo pri ich stieraní (ale to je o ničom inom zasa
)
Jedným slovom-tlmiče,brzdy a pneu musia byť na 1. mieste z pohladu bezpečnosti. Auto musí brzdiť a držať stopu... (čo je úlohou aj dobrých tlmičov)
Naposledy upravil(a) muco dne ned 26.01.2014, 20:09, celkem upraveno 1 x.
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Re: Freetronic
Tak jsem dal nakonec SACHS. Vyměnil jsem si je doma a Yarisek šel do světa. Bohužel je to jako druhé auto do rodiny nepraktické, ani kočár se tam nedá dát.
Ať slouží novému majiteli.
Ať slouží novému majiteli.
TOYOTA YARIS 1.0 i 16V 50kW FREETRONIC r.v.99
Zdravim chtěl jsem se zeptat jestli má někdo zvás zkušenosti z přestavbou Freetronic na normální manuál , systém se mi vysypal a za novej chtějí 80 000 tak sem uvažoval přestavět na normální manuál ale nevím jestli by se to vyplatilo aby to také nestálo 30 000 třeba , díky za info 
Tak v tom případě zkus dotazat www.originalniautodily.cz a zeptat se na cenu. Jinak vrakac a freetronic a na přestavbu radši hledej motors mmanuálem a vymen.. Ne jen záměnou převodovky ...
Back in Czech.