[E11, 4E-FE] Pazvuk z motoru/prevodovky?
charlie - ale ty mas 1,6
ombre - dik ze si sa unuval ten obrazok sem dat
idaho - ved v pohode, na mnohych autach to mozno je, len ja som proste nechapal ci som drbo slepy ze to neni na 4efe alebo co. No ale asi nie som chvalabohu.
ombre - dik ze si sa unuval ten obrazok sem dat
idaho - ved v pohode, na mnohych autach to mozno je, len ja som proste nechapal ci som drbo slepy ze to neni na 4efe alebo co. No ale asi nie som chvalabohu.
JCE10L - EE111 - SXA11L - AE82L - AE86L - AE92L
2JZGE --- 4EFE --- 3SFE --- 4AGE --- 4AGE --- 4AGE
2JZGE --- 4EFE --- 3SFE --- 4AGE --- 4AGE --- 4AGE
-
- Řidič
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Brunner mel neco podobného, ale ponejaké dobe prej při rozjezdu v diffu ruplo a od te doby má zase klidaviatik píše:Přesně to samé mi dělá moje Corolka taky. Můj známý opravář mi tvrdí, že to dělá diferenciál a že se tím nemám vzrušovat. Klidně to prý může takto pohodě jezdit ještě dalších sto tisíc. Ještě mi doporučil abych v autě poslouchal rádio a ne co kde zaskřípe.

No ale ja potrebuju spolehlive auto - jezdim kazdy tyden pres 500km od domova, nemuzu nic riskovat. Diferencial ma take nejakou olejovou napln ne? Je spolecna s prevodovkou, resp. kde najdu diferencial?aviatik píše:Přesně to samé mi dělá moje Corolka taky. Můj známý opravář mi tvrdí, že to dělá diferenciál a že se tím nemám vzrušovat. Klidně to prý může takto pohodě jezdit ještě dalších sto tisíc. Ještě mi doporučil abych v autě poslouchal rádio a ne co kde zaskřípe.
Přesně tyto typy opravářů miluju, já když jsem si už před pár lety ještě s Peugeotem stěžoval, že mi hučí ložisko, co myslíte že se zeptal? "A rádio ještě slyšíš? Jo? Tak to je ještě v pohodě...gumy sjeté cikcak...děs.aviatik píše:Přesně to samé mi dělá moje Corolka taky. Můj známý opravář mi tvrdí, že to dělá diferenciál a že se tím nemám vzrušovat. Klidně to prý může takto pohodě jezdit ještě dalších sto tisíc. Ještě mi doporučil abych v autě poslouchal rádio a ne co kde zaskřípe.
Toyota Yaris Blue 2004 1.0 VVTi 48 kW 5D
Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
ano, v 1.4efe je spolocna olejova napln s prevodovkou. oficialne by sa ten olej mal menit kazdych 100 000 km, pri jazde po prasnych cestach alebo vysokymi rychlostami po dialnici sa interval skracuje az na 50 000km.peta píše:No ale ja potrebuju spolehlive auto - jezdim kazdy tyden pres 500km od domova, nemuzu nic riskovat. Diferencial ma take nejakou olejovou napln ne? Je spolecna s prevodovkou, resp. kde najdu diferencial?aviatik píše:Přesně to samé mi dělá moje Corolka taky. Můj známý opravář mi tvrdí, že to dělá diferenciál a že se tím nemám vzrušovat. Klidně to prý může takto pohodě jezdit ještě dalších sto tisíc. Ještě mi doporučil abych v autě poslouchal rádio a ne co kde zaskřípe.
'Zero' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AF hatchback bez plutvicky, 162 000km.
'Hrča' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AGE GTi liftback s plutvickou, 400 000km.
http://www.toyotateam.sk
'Hrča' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AGE GTi liftback s plutvickou, 400 000km.
http://www.toyotateam.sk