Prý ten kamion jel po hlavní. 3,14ovina! Jel jednoznačně mimo silnici.
A připojovací pruh, po kterém jela ta Fábie, je přeci ještě před hranicí křižovatky.
Chudák je v šoku, že přežil, a pak se najde blb, kterej mu navíc napaří pokutu

Ten kolos byl prázdný takže bych se skoro vsadil, že to valil nejmíň stovkou, jestli zmastí nájezd v takovém úhlu tak osobně nejsem bez zastavení skouknout zda se někdo valí i v pruhu ze kterého chci najet na hlavní, zabořen do sedačky plus mizerný výhled dozadu přes stále zmenšující okna a tlusté sloupky plus blbý úhel na zrcátka plus "už tím krkem nekroutím jak zamlada" - když budu obtížně lovit nějakého nájezdníka zezadu tak vepředu nezaregistruji cokoliv včas a v noci za deště vyhodnotíte teprve kulový. Kamionák se nasral do pruhu odbočující doprava a jel rovně a tím to celé pohnojil.aczasa píše:No, zase .. koli ktak mohl jet s tim kolosem? 40? 50? 20? km/h... Takze max nejakych 10 - 20 metru za sekundu? takze pokud ten clovek jel dle vsech predpisu (coz je skoro zjevne, ze nejel), tak by ten naklad videl nekde na urovni hrany pruhu... Nejsem si uplne jist tim, ze by mel nemel stihnout zabrzdit, ale dle meho uplne laickeho soudu, za to ten borec muze jaxvin, protoze hrrr na ne a hrrr zpet je styl casty... A hodne lidi si rika.. jo, to stihnu....
Sušenka to pochopil naprosto správně. Bohužel od policistů často nemůžeme čekat ani elementární logiku.biscuit píše: ...a jeste se vratim k retorice policisty, ze kamion jel po hlavni - omyl. kamion vjel do prirazovaciho pruhu, sice ze smeru hlavni silnice, ale z mista leziciho mimo hranici vozovky - tudiz musi davat prednost absolutne vsem, jestli ho tam zvlastni situace, ktera ho primela k poruseni vodorovneho znaceni dovedla...
Tohle je Idaho úplně jiná situace!Idaho píše: ...když jsem se dostal do situace kdy jsme najíždeli z vedlejší silnice na hlavní a ve chvíli kdy jsem tam vjel začal pitomec předjíždet a vjel mi do mého pruhu...