Chcete dalsi hlasovani? =)
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
Chcete dalsi hlasovani? =)
Tak me napadlo, ze uz to tu zase trochu "uticha", tak by mel bejt novej poradnej topic
Takze hlasujte a kdo zvoli moznost "ne a uz neprud =)", at se k tomu dobrovolne prizna, at vim, koho uz tu prudim a koho tu nemam dale "obtezovat" =)
Takze hlasujte a kdo zvoli moznost "ne a uz neprud =)", at se k tomu dobrovolne prizna, at vim, koho uz tu prudim a koho tu nemam dale "obtezovat" =)
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
Koukam, ze se nekdo neumi prihlasit ke svymu nazoru... jsem psala, ze kdo zvoli posledni moznost, at da echo, ze to byl on.. dyz neda vedet, nemuzu se dle toho zaridit, abych ho uz neprudila...tj. budu ho prudit dal dyz nema odvahu se za svuj nazor postavit... =P
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor
Njn nekteri lidi neumi cistArtie píše:Koukam, ze se nekdo neumi prihlasit ke svymu nazoru... jsem psala, ze kdo zvoli posledni moznost, at da echo, ze to byl on.. dyz neda vedet, nemuzu se dle toho zaridit, abych ho uz neprudila...tj. budu ho prudit dal dyz nema odvahu se za svuj nazor postavit... =P
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
tak jestli jenom neumi cist, tak je to dobryTOm píše:Njn nekteri lidi neumi cistArtie píše:Koukam, ze se nekdo neumi prihlasit ke svymu nazoru... jsem psala, ze kdo zvoli posledni moznost, at da echo, ze to byl on.. dyz neda vedet, nemuzu se dle toho zaridit, abych ho uz neprudila...tj. budu ho prudit dal dyz nema odvahu se za svuj nazor postavit... =P
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Ono je úplně jedno kdo ti tu co odhlasuje stejně budeš dělat všude OT. Je jedno takový pořekadlo mluviti stříbro mlčeti zlato. A ten hlas můj nebyl aby bylo jasno já bych ti to klidně sem napsal
2005 1m, MČR dBDrag Racing Super Street 1-2 NW
2006 3.m MČR dBDrag Racing Super Street 1-2
Spinner Audio 2x15" SPL 144,7dB
http://el-diablo.cz e-shop s autohifi pro každého
2006 3.m MČR dBDrag Racing Super Street 1-2
Spinner Audio 2x15" SPL 144,7dB
http://el-diablo.cz e-shop s autohifi pro každého
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
je zajimavy, zes mi psal na ICQ, dyz ti tu tak vadim... no, neboj, na tebe reagovat uz nebudu, kdyz ti to tak vadi...a nevsimla jsem si, ze bych se tak nak moc montovala do "odbornejch" debat...ja tu hlavne "radim" na plenarce a sem tam pisnu jinam, kdyz to tam stejne k nicemu nevede, nebo je neco takovy, ze se mi na to ce reagovat...stejne jako to delate vy vsichni ostatni... a kdo ne, at po mne hodi dortem!Celica2.0GTI píše:Ono je úplně jedno kdo ti tu co odhlasuje stejně budeš dělat všude OT. Je jedno takový pořekadlo mluviti stříbro mlčeti zlato. A ten hlas můj nebyl aby bylo jasno já bych ti to klidně sem napsal
Zase dortiky a šlehačka jjj jsem tuArtie píše:je zajimavy, zes mi psal na ICQ, dyz ti tu tak vadim... no, neboj, na tebe reagovat uz nebudu, kdyz ti to tak vadi...a nevsimla jsem si, ze bych se tak nak moc montovala do "odbornejch" debat...ja tu hlavne "radim" na plenarce a sem tam pisnu jinam, kdyz to tam stejne k nicemu nevede, nebo je neco takovy, ze se mi na to ce reagovat...stejne jako to delate vy vsichni ostatni... a kdo ne, at po mne hodi dortem!Celica2.0GTI píše:Ono je úplně jedno kdo ti tu co odhlasuje stejně budeš dělat všude OT. Je jedno takový pořekadlo mluviti stříbro mlčeti zlato. A ten hlas můj nebyl aby bylo jasno já bych ti to klidně sem napsal
Toyota Corolla G6 1.4 1998 EX
Toyota Corolla G6R 1.6 1999
Lexus IS250 2005
Lexus IS250 2005
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
ty mash asi malo off topicu =PPP ale jestli ces, tak se muzesh postavit vedle mne a zkusit chytit nakyho dorta nez ho chytim ja =))))Petan píše:Zase dortiky a šlehačka jjj jsem tuArtie píše:je zajimavy, zes mi psal na ICQ, dyz ti tu tak vadim... no, neboj, na tebe reagovat uz nebudu, kdyz ti to tak vadi...a nevsimla jsem si, ze bych se tak nak moc montovala do "odbornejch" debat...ja tu hlavne "radim" na plenarce a sem tam pisnu jinam, kdyz to tam stejne k nicemu nevede, nebo je neco takovy, ze se mi na to ce reagovat...stejne jako to delate vy vsichni ostatni... a kdo ne, at po mne hodi dortem!Celica2.0GTI píše:Ono je úplně jedno kdo ti tu co odhlasuje stejně budeš dělat všude OT. Je jedno takový pořekadlo mluviti stříbro mlčeti zlato. A ten hlas můj nebyl aby bylo jasno já bych ti to klidně sem napsal
Jsem proArtie píše:ty mash asi malo off topicu =PPP ale jestli ces, tak se muzesh postavit vedle mne a zkusit chytit nakyho dorta nez ho chytim ja =))))Petan píše:Zase dortiky a šlehačka jjj jsem tuArtie píše: je zajimavy, zes mi psal na ICQ, dyz ti tu tak vadim... no, neboj, na tebe reagovat uz nebudu, kdyz ti to tak vadi...a nevsimla jsem si, ze bych se tak nak moc montovala do "odbornejch" debat...ja tu hlavne "radim" na plenarce a sem tam pisnu jinam, kdyz to tam stejne k nicemu nevede, nebo je neco takovy, ze se mi na to ce reagovat...stejne jako to delate vy vsichni ostatni... a kdo ne, at po mne hodi dortem!
A jinak já jsem jeden velkej OFF TOPIC
Lexus IS250 2005
Lexus IS250 2005
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
asi ses moc malej, i dyz velkej =D jsi jako Yaris...maly velkyPetan píše:Jsem proArtie píše:ty mash asi malo off topicu =PPP ale jestli ces, tak se muzesh postavit vedle mne a zkusit chytit nakyho dorta nez ho chytim ja =))))Petan píše: Zase dortiky a šlehačka jjj jsem tu
Asi jo malý duchem a velkej lumpArtie píše:asi ses moc malej, i dyz velkej =D jsi jako Yaris...maly velkyPetan píše:Jsem proArtie píše: ty mash asi malo off topicu =PPP ale jestli ces, tak se muzesh postavit vedle mne a zkusit chytit nakyho dorta nez ho chytim ja =))))
Lexus IS250 2005
Lexus IS250 2005
uz som myslel ze nebudeArtie píše:to sou mi novinky...Ty jsi spis velkej dortofil...a to co mash maly uz radsi resit nebudem )))Petan píše:Asi jo malý duchem a velkej lumpArtie píše:blablabla =D
'Zero' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AF hatchback bez plutvicky, 162 000km.
'Hrča' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AGE GTi liftback s plutvickou, 400 000km.
http://www.toyotateam.sk
'Hrča' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AGE GTi liftback s plutvickou, 400 000km.
http://www.toyotateam.sk