Chcete dalsi hlasovani? =)

Tlachání o všem - bez zaměření!

Chcete dalsi hlasovani?

ano - o autech
2
14%
ano - o cemkoli
9
64%
ano - o cemkoli krom aut =))
1
7%
ne
0
Žádná hlasování
ne a uz neprud =)
2
14%

Celkem hlasů: 14

Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Chcete dalsi hlasovani? =)

Příspěvek od Artie »

Tak me napadlo, ze uz to tu zase trochu "uticha", tak by mel bejt novej poradnej topic ;)

Takze hlasujte a kdo zvoli moznost "ne a uz neprud =)", at se k tomu dobrovolne prizna, at vim, koho uz tu prudim a koho tu nemam dale "obtezovat" =)
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor ;)
TheEagle
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TheEagle »

jeeee a prvni hlas byl muj :lol: Kdyz se tak divam na hodinky, coz takhle anketu "jak moc ponocujete?" :lol:
Moje holky:
Celica - na odvod peněz
Rav4 - na práci
Corolla - na zábavu
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

TheEagle píše:jeeee a prvni hlas byl muj :lol: Kdyz se tak divam na hodinky, coz takhle anketu "jak moc ponocujete?" :lol:
jo...nebo treba v kolik chodite spat? =)))
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor ;)
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

Koukam, ze se nekdo neumi prihlasit ke svymu nazoru... :roll: jsem psala, ze kdo zvoli posledni moznost, at da echo, ze to byl on.. dyz neda vedet, nemuzu se dle toho zaridit, abych ho uz neprudila...tj. budu ho prudit dal :tongue: dyz nema odvahu se za svuj nazor postavit... =P
TOm
Věčnej rejpal

Příspěvek od TOm »

Artie píše:Koukam, ze se nekdo neumi prihlasit ke svymu nazoru... :roll: jsem psala, ze kdo zvoli posledni moznost, at da echo, ze to byl on.. dyz neda vedet, nemuzu se dle toho zaridit, abych ho uz neprudila...tj. budu ho prudit dal :tongue: dyz nema odvahu se za svuj nazor postavit... =P
Njn nekteri lidi neumi cist :D
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

TOm píše:
Artie píše:Koukam, ze se nekdo neumi prihlasit ke svymu nazoru... :roll: jsem psala, ze kdo zvoli posledni moznost, at da echo, ze to byl on.. dyz neda vedet, nemuzu se dle toho zaridit, abych ho uz neprudila...tj. budu ho prudit dal :tongue: dyz nema odvahu se za svuj nazor postavit... =P
Njn nekteri lidi neumi cist :D
tak jestli jenom neumi cist, tak je to dobry ;)
Celica2.0GTI
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celica2.0GTI »

Ono je úplně jedno kdo ti tu co odhlasuje stejně budeš dělat všude OT. Je jedno takový pořekadlo mluviti stříbro mlčeti zlato. A ten hlas můj nebyl aby bylo jasno já bych ti to klidně sem napsal
2005 1m, MČR dBDrag Racing Super Street 1-2 NW
2006 3.m MČR dBDrag Racing Super Street 1-2
Spinner Audio 2x15" SPL 144,7dB
http://el-diablo.cz e-shop s autohifi pro každého
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

Celica2.0GTI píše:Ono je úplně jedno kdo ti tu co odhlasuje stejně budeš dělat všude OT. Je jedno takový pořekadlo mluviti stříbro mlčeti zlato. A ten hlas můj nebyl aby bylo jasno já bych ti to klidně sem napsal
je zajimavy, zes mi psal na ICQ, dyz ti tu tak vadim... no, neboj, na tebe reagovat uz nebudu, kdyz ti to tak vadi...a nevsimla jsem si, ze bych se tak nak moc montovala do "odbornejch" debat...ja tu hlavne "radim" na plenarce a sem tam pisnu jinam, kdyz to tam stejne k nicemu nevede, nebo je neco takovy, ze se mi na to ce reagovat...stejne jako to delate vy vsichni ostatni... a kdo ne, at po mne hodi dortem! ;)
Petan
Řidič

Příspěvek od Petan »

Artie píše:
Celica2.0GTI píše:Ono je úplně jedno kdo ti tu co odhlasuje stejně budeš dělat všude OT. Je jedno takový pořekadlo mluviti stříbro mlčeti zlato. A ten hlas můj nebyl aby bylo jasno já bych ti to klidně sem napsal
je zajimavy, zes mi psal na ICQ, dyz ti tu tak vadim... no, neboj, na tebe reagovat uz nebudu, kdyz ti to tak vadi...a nevsimla jsem si, ze bych se tak nak moc montovala do "odbornejch" debat...ja tu hlavne "radim" na plenarce a sem tam pisnu jinam, kdyz to tam stejne k nicemu nevede, nebo je neco takovy, ze se mi na to ce reagovat...stejne jako to delate vy vsichni ostatni... a kdo ne, at po mne hodi dortem! ;)
Zase dortiky a šlehačka jjj jsem tu :wink: :D
Toyota Corolla G6 1.4 1998 EX
Toyota Corolla G6R 1.6 1999
Lexus IS250 2005
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

Petan píše:
Artie píše:
ty mash asi malo off topicu =PPP ale jestli ces, tak se muzesh postavit vedle mne a zkusit chytit nakyho dorta nez ho chytim ja =))))
Petan
Řidič

Příspěvek od Petan »

Artie píše:
Petan píše:
Artie píše: je zajimavy, zes mi psal na ICQ, dyz ti tu tak vadim... no, neboj, na tebe reagovat uz nebudu, kdyz ti to tak vadi...a nevsimla jsem si, ze bych se tak nak moc montovala do "odbornejch" debat...ja tu hlavne "radim" na plenarce a sem tam pisnu jinam, kdyz to tam stejne k nicemu nevede, nebo je neco takovy, ze se mi na to ce reagovat...stejne jako to delate vy vsichni ostatni... a kdo ne, at po mne hodi dortem! ;)
ty mash asi malo off topicu =PPP ale jestli ces, tak se muzesh postavit vedle mne a zkusit chytit nakyho dorta nez ho chytim ja =))))
Jsem pro :wink:
A jinak já jsem jeden velkej OFF TOPIC :D
Lexus IS250 2005
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

Petan píše:
Artie píše:
Petan píše: Zase dortiky a šlehačka jjj jsem tu :wink: :D
asi ses moc malej, i dyz velkej =D jsi jako Yaris...maly velky ;)
Petan
Řidič

Příspěvek od Petan »

Artie píše:
Petan píše:
Artie píše: ty mash asi malo off topicu =PPP ale jestli ces, tak se muzesh postavit vedle mne a zkusit chytit nakyho dorta nez ho chytim ja =))))
asi ses moc malej, i dyz velkej =D jsi jako Yaris...maly velky ;)
Asi jo malý duchem :oops: a velkej lump :twisted:
Lexus IS250 2005
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

Petan píše:
Artie píše:blablabla =D
:woot: to sou mi novinky...Ty jsi spis velkej dortofil...a to co mash maly uz radsi resit nebudem ;))))
drgi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drgi »

Artie píše:
Petan píše:
Artie píše:blablabla =D
:woot: to sou mi novinky...Ty jsi spis velkej dortofil...a to co mash maly uz radsi resit nebudem ;))))
uz som myslel ze :woot: nebude :-)
'Zero' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AF hatchback bez plutvicky, 162 000km.
'Hrča' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AGE GTi liftback s plutvickou, 400 000km.
http://www.toyotateam.sk
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“