Rozvítí se kontrolka motoru
-
- Člen Týmu
Rozvítí se kontrolka motoru
Dobrý den, můžete mi poradit prosím. Mám RAV4 r.v. 2003 a teďka mě začala zlobit. Rosvíti se mi chvilkama kontrolka motoru a jakoby se ztratí tah přes 3000 otáček to nevytáhnu. Ale jen někdy a jindy zaz jede jako o závod. Nedávno se mi poštěstilo vyjezdit nádrž po natankování to udělalo poprve a dneska zas. Může to být tím, že to nasálo nějakej bordel z nádrže? Co s tím? Zrovna vůz prodávám a tak se mi tohle teda nehodí. Moc děkuji za nějakou radu.
-
- Člen Týmu
-
- Řidič
SCV
Pravděpodobně pridrene SCV ventily v cerpadle. DOporucuji koupit nove s 2letou zarukou nekde v autorizovanem servise. Cena noveho 3500-4000 CZK a ventily jsou 2. Je nutne vymenit oba. Cisteni ventilu dlouhodobe nepomuze. Doporucuji tankovat jen premiova paliva,ale stejne to na 100% nepomuze, ten bio smejd co se povinne pridava do paliva ty ventily znici a muzete je zase zahodit.Vymenu ventilu zvladne prumerne zrucny monter s dobrym naradim,je tam na cerpadle trochu malo mista,takze se musi improvizovat. Po vymene ventilu auto hned lepe jede.
-
- Řidič
Čepro, vlastník Eurooilu míchá i bionaftu tak spotřebuje tolik meřa, že do svojí nafty ho dát už nemusí bo splní v průměru co se má jinde. Na vyžádání atestu u pumpy který je součástí dodacího listu je to uvedeno, že tam meřo není....
Už je to víc jak dva roky, ale dřív to bylo tak trochu tajný.
Už je to víc jak dva roky, ale dřív to bylo tak trochu tajný.
RAV4 HSD AWD 2018
ex-RAV4 4gen 2.0 Multidrive Valvematic 2013
Nedavají tam nic, já pro ně dělal. Potřebují mít kvalitnější naftu už jenom z toho důvodu, že ty jejich pumpy mají malou výtoč a když v zimě máš v hledítku stojanu zmrzlou biosložku tak to není nic dobrého. Ale ostatní co berou v Čepru to mají s ní. Jenom když bere cisterna pro Eurooil tak se to tam nepřimíchává... Ale já už jsem benzínovej tak ámen s nafťákama
RAV4 HSD AWD 2018