Corolla sedan E15 - zkušenosti majitelů?

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
schimiGTi
Řidič

Corolla sedan E15 - zkušenosti majitelů?

Příspěvek od schimiGTi »

Přemýslím nad tímto vozem, do jara to chci pomalu vyřešit.

Porovnával jste někdo japonskou a africkou verzi? jsou zde patrné kvalitativní rozdíly ve výrobě nebo si to japonci dobře pohlídali?
Jaká je vaše spokojenost se zpracováním?
Má smysl to řešit nebo můžu jít s klidným svědomím i do afričana?
Přece jen jde o nějakých 180 až 230 tisíc penez a já očekávám od takovéhoto vozu opět službu na deset let a cca 200 tkm.

Postřehl jsem tady zkazky o horším slícování než jsme zvyklí ze starších toyot, a ještě se objevovalo údajně vrzání u generace E12, platí to i teď?

Zajímaly by mne i katalogy a ceníky s výbavou a motorizacemi pro roky 2007 až 2010, nenašli by jste něco doma?

Děkuji za cenné rady a postřehy z provozu
Corolla E9 1.6 92kw GTi Liftback -> ex
Corolla E10 1.3 55kw Xli Sedan - do 174 tkm benzín 6,7L/100km; poté LPG 8,5L/100km 1,5Kč/km ale jezdím svižněji :-)
Corolla E15 1.4 D4-D 66 kw Sol Sedan Obrázek
petervop
Člen Týmu

Příspěvek od petervop »

Ja nevidim problem ci je vyroba v Jar alebo japan. Ja mam jar a bez problemov. Odporucam 1.6 valvematic, 6 stupnovu. Auto je v celku solidne, nemal som s nim ziaden problem a mam 110000 km od nova. Ja odporucam. Nejake typicke zavady mi nie su zname.
mx640
Člen Týmu

Příspěvek od mx640 »

Aj ja mam z JAR. Zatial uz druhy rok bez problemov. Akurat mi nesiel otvorit kufor packou pri vodicovych dverach. Ale v servise v Kosiciach mi to nastavili - uvolnene lanko.
S-Octavia 1,6, 75kW
Toyota Corolla 1,6, 97kW
KM
Člen Týmu

Příspěvek od KM »

Taktéž potvrzuji bezproblémovost Corolly z JAR. Díky rozrůstající se rodině jsme přešli na Verso a absolutní spokojenost právě s Corollou nás vedla k tomu, že jsme pak ani neuvažovali o jiné značce :-)
schimiGTi
Řidič

Příspěvek od schimiGTi »

Děkuji Vám majitelům za postřehy z provozu. Teď nezbývá než čekat na dobrý kousek :roll:

Máte někdo k dispozici léták s výbavou vozidla po uvedení na náš trh v roce 2007. Dohleda jsem jen dokumenty po faceliftu a tam už jsou rozdíly.
Konkrétně mě zajímá od kdy a pro jaké výbavy se dodávalo ESP (japonci to myslím značí VSC).

Děkuji.
Corolla E9 1.6 92kw GTi Liftback -> ex
Corolla E10 1.3 55kw Xli Sedan - do 174 tkm benzín 6,7L/100km; poté LPG 8,5L/100km 1,5Kč/km ale jezdím svižněji :-)
Corolla E15 1.4 D4-D 66 kw Sol Sedan Obrázek
Vaclav Kopecky
Navigátor

Toyota Corolla E150

Příspěvek od Vaclav Kopecky »

schimiGTi píše: Máte někdo k dispozici léták s výbavou vozidla po uvedení na náš trh v roce 2007. Dohleda jsem jen dokumenty po faceliftu a tam už jsou rozdíly.
Konkrétně mě zajímá od kdy a pro jaké výbavy se dodávalo ESP (japonci to myslím značí VSC).
Děkuji.
Jsem jeden z prvních majitelů Toyoty Corolly E15(10.generace) - od ledna 2008 v ČR. V té době byla relativně drahá, dovezena z Japonska, moje zkušenosti s ní jsou zachyceny v mých příspěvcích a jsem s ní celkově spokojen, hlavně za bezproblémový provoz. Samozřejmě v dnešní době ta elektronika, výbava, motory, bezpečnost... je už někde jinde. Mám několik katalogů, ceníků, prospektů,... v elektronické podobě (.pdf) a mohu je zaslat, takže stačí přes soukromou zprávu zaslat emailovou adresu.
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Corolla“