Přemýslím nad tímto vozem, do jara to chci pomalu vyřešit.
Porovnával jste někdo japonskou a africkou verzi? jsou zde patrné kvalitativní rozdíly ve výrobě nebo si to japonci dobře pohlídali?
Jaká je vaše spokojenost se zpracováním?
Má smysl to řešit nebo můžu jít s klidným svědomím i do afričana?
Přece jen jde o nějakých 180 až 230 tisíc penez a já očekávám od takovéhoto vozu opět službu na deset let a cca 200 tkm.
Postřehl jsem tady zkazky o horším slícování než jsme zvyklí ze starších toyot, a ještě se objevovalo údajně vrzání u generace E12, platí to i teď?
Zajímaly by mne i katalogy a ceníky s výbavou a motorizacemi pro roky 2007 až 2010, nenašli by jste něco doma?
Děkuji za cenné rady a postřehy z provozu
Corolla sedan E15 - zkušenosti majitelů?
Děkuji Vám majitelům za postřehy z provozu. Teď nezbývá než čekat na dobrý kousek
Máte někdo k dispozici léták s výbavou vozidla po uvedení na náš trh v roce 2007. Dohleda jsem jen dokumenty po faceliftu a tam už jsou rozdíly.
Konkrétně mě zajímá od kdy a pro jaké výbavy se dodávalo ESP (japonci to myslím značí VSC).
Děkuji.
Máte někdo k dispozici léták s výbavou vozidla po uvedení na náš trh v roce 2007. Dohleda jsem jen dokumenty po faceliftu a tam už jsou rozdíly.
Konkrétně mě zajímá od kdy a pro jaké výbavy se dodávalo ESP (japonci to myslím značí VSC).
Děkuji.
- Vaclav Kopecky
- Navigátor
Toyota Corolla E150
Jsem jeden z prvních majitelů Toyoty Corolly E15(10.generace) - od ledna 2008 v ČR. V té době byla relativně drahá, dovezena z Japonska, moje zkušenosti s ní jsou zachyceny v mých příspěvcích a jsem s ní celkově spokojen, hlavně za bezproblémový provoz. Samozřejmě v dnešní době ta elektronika, výbava, motory, bezpečnost... je už někde jinde. Mám několik katalogů, ceníků, prospektů,... v elektronické podobě (.pdf) a mohu je zaslat, takže stačí přes soukromou zprávu zaslat emailovou adresu.schimiGTi píše: Máte někdo k dispozici léták s výbavou vozidla po uvedení na náš trh v roce 2007. Dohleda jsem jen dokumenty po faceliftu a tam už jsou rozdíly.
Děkuji.