Koupě Yarisa 1.0

vše ohledně modelové řady Yaris
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

Ja viem-to máš pravdu,ale ma to byť pre manželku-teda nič velkého.Aby sa nebála. S tým yarisom (starším modelom - kvôli velkosti) by to mohla zvladnuť-ide určite predovšetkým o psychiku. Už ten náš yaris 1.33 čo máme, je pre ňu "náklaďák" a ten yaris pred NG je aspon vizuálne menší.A hlavne o to ide 8)
Aygo je pre nu ako šité. No nevidím ich velmi... A ked už na nejaké natrafím, tak bud má vela kilometrov-kde je už predpoklad niečo vymeniť, alebo to stojí nehorázny peniaz...
Ako som už písal-je to len na 1-2 roky maximálne.takže nerád by som bol,keby bolo auto v servise viac,ako doma. už som jedno také auto mal (daewoo kalos)
A aj kvôli ustálenej predávajúcej cene chcem kupiť jazdenku. Pri novšom aute ide cena každým rokom rapidne dole až pokial sa cena neustály.
josuk
Věčnej rejpal

Příspěvek od josuk »

ten yaris 2004 (stejný jako mám) je podle mě tak trojnásobně předražený. :shock:
vyberte samozřejmě podle nejlepšího vědomí.. :wink: táta koupil pro mámu C1 s robotizovanou převodovkou (má to jen plyn a brzdu a jezdí se s tím jako s automatem), klimatizace, centrál a nebylo to vůbec drahý.. cca 200tis.kč?) a tak si to oblíbil, že s tím furt jezdí sám. :wink:
Autům z bazarů nevěřím. Nekoupil bych.
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

josuk píše: vyberte samozřejmě podle nejlepšího vědomí..
Tak práve toto mi chýba. :?
Ja som raz taký, že ak má auto málo najazdené a predáva sa "pod cenu" , tak do toho sa mi nechce ,, lebo sa mi zdá,že to smrdí podvodom. Ak však má najazdených viac (150-200 tis.km) tak to je zasa pre mna "opotrebované" a zrelé na výmenu bežných súčiastok. Takže ani z voza a ani na voz.
Apropoo - pozeral som aj C1-tky alebo peugeoty 107... ale tie ceny sú na zaplakanie. :roll: a poviem vám, že ani jedna sa mi nepozdáva(bud cenovo s porovnaním rokom výroby alebo zasa vysokou cenou). Diesel zasa do mesta nechcem 8)
Na slovensku - vôbec celkovo , sú autá myslím si dooosť predražené. :cry:
Majkee
Člen Týmu

Příspěvek od Majkee »

Tak po dlouhé době se opět ozývám...Yarisek je konečně doma a zatím je s ním velká spokojenost :)
Ještě si zítra vyzvednu druhé pneu a zástěrku (nevím, jak se tomu jinak říká) do kufru...

Mám ho teprve pár dnů, takže více zkušeností a zážitků prozatím nemám :)
Kdyby kohokoliv napadly nějaké rady pro začátečníka, rád si je vyslechnu :wink:

EDIT: jinak v techničáku mám napsanou výbavu Terra

EDIT 2: ještě mám jednu otázku, nevíte, jestli je možné někde sehnat zadní hlavové opěrky (pokud možno originál)? popř. je někde poblíž Zlína nebo Brna vrakoviště s toyotama? díky :)
Svetlik
Člen Týmu

Příspěvek od Svetlik »

Majkee píše: v techničáku mám napsanou výbavu Terra
Yaris Terra první generace jsem měla. Terra byla vyšší výbava s elektrickým stahováním předních oken, rádiem s přehrávačem kazet a centrálním zamykáním (bez dálkáče).

Autíčko sloužilo v rodině naprosto spolehlivě a bez jediné poruchy 11 let (nepočítám-li standardní servisní úkony v rámci ročních prohlídek, měnili jsme akorát brzdové destičky a baterii). Loučila jsem se s ním opravdu nerada, jediným důvodem prodeje byla absence klimatizace - a další vůz byl samozřejmě zase Yaris:-).

Pokud je Jarísek technicky v pořádku, rychle si jej zamilujete. Je to skvělé auto zejména do města. Výborně se s ním manévruje i parkuje, vyšší posez zaručuje dobrý výhled z vozu, akcelerace je vzhledem k objemu motoru velice slušná a vnitřní prostor neuvěřitelný (za volant se pohodlně vlezl i můj téměr 2metrový manžel). Jedinou slabinou je nepříliš přesné řazení rychlostí, na co se však dá zvyknout.

Máte-li centrální odemykání klíčem, dávejte si pozor na to, aby při odemykání netahal někdo současně za kliku zadních dveří - rádo vypadáva táhlo a zadní dveře pak neotevřete. Já s tím byla v servisu 3x (holt děti).
Toyota Yaris 1.0 Cool, r.v. 2009
Odpovědět

Zpět na „Yaris“