Zkušenosti

vše ohledně modelové řady Prius
Odpovědět
maceo
Člen Týmu

Příspěvek od maceo »

všechny HYBRIDáky zdravím.............Tak dnes si pro ni jedu, Toyota Prius+ Velmi se těším a jsem zvědavý. Hezký den všem
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Dobre ty.. :-) Dej vedet... :-))
Back in Czech.
maceo
Člen Týmu

Příspěvek od maceo »

prius je skvělý, jsem z něho ještě trochu paf:)) poraďte prosím, jde nastavit duální klima, aby každému vepředu foukala jiná teplota? nebo to tohle auto skoro za mega nemá? dikas
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Prius+ ji ma jen ve verzi Premium.. .takze???? Nebo dokonce vubec... :-))) Takze mame asi i smulu v tomto nesmyslu...
Back in Czech.
maceo
Člen Týmu

Příspěvek od maceo »

mám verzi Premium. Takže asi dvouzonovou klimu nemá co? jinak dnes Brno-Zlín 65km dalnice 35 km okresky. Spotřeba 4.7l :)) Oproti memu Versu 2.2 Dcat která měla spotřebu cca 10 l nafty na 100 celkem revoluční posun. \\\\\\Akorat se budu muset uplně jinak šlapat na plyn, to už jsem zjistil.
Je to nadherné auto nabité technologiemi. Nejsem žádný akcelerační závodník, takže si myslím, že si zvyknu velice rychle:)
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Premium meli v ID auto za pekny peniz... Ja mam jen Comfort, ale stejne... :-))))) Porad super kus techniky a PP moc never, dle zpusobu a situace lze asi o 10%. :-) Takze 4.7 muze byt v klidu 5.3 :-)
Back in Czech.
Jarda_Kral
Člen Týmu

Prius +

Příspěvek od Jarda_Kral »

Už je také doma. Ve stříbrné a pěknými lištam na dveřích. Výbava Comfort. Jsem max nadšený :-) dneska jedu pro kočárek tak snad se vejdeme se vším všudy. To víte dvojčátka :-D je to fakt parádní.
mida
Manager Týmu

Příspěvek od mida »

Velká gratulace oběma (maceo + Jarda) k novým vozům. tak je nás zase o pár víc :D Při svých cestách mezi Prahou a Mladou Boleslaví celkem často potkávám černý Prius s červeným nápisek "LEVI´S" na dveřích. Nejste to někdo z vás?
Zeman není můj prezident
Jarda_Kral
Člen Týmu

Prius +

Příspěvek od Jarda_Kral »

Díky moc. :-) No ono už spousta firem má Prius jako služební vůz. Ikea, Vodafone, možná i LeviS.... kdo ví. Každopádně jsem Pražák.

To Maceo - stačí stisknou tlačítko POWER mode a docela to i jede :-D
www.flyforfun.cz
www.new.museum119.cz

Prošlo mi rukama: Prius II Generace, Auris HSD, nový Yaris HSD a současně Prius+ :-)
maceo
Člen Týmu

Příspěvek od maceo »

dnes jsem na malé straně mluvil s panem taxikářem s taxi Prius+ říkal že je nadšený a všichni zákazníci si moc pochvalují ticho při jízdě.
maceo
Člen Týmu

Příspěvek od maceo »

...mám za sebou první delší jízdu cca 700 km z toho 600km dálnice, tempomat na 135. byli jsme v šesti a zbytek plně naložen zavazadly. spotřeba dle měříče i tankování cca 6.3l Je to moc?
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

ano, tolko mam ja na verse
Obrázek
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Je to dost. Ale na nove auto to neni uplna katastrofa. Az budes mit najeto cca 15k km, tak to uz by skoro zavanelo tim, ze je neco spatne...
Back in Czech.
udo
Manager Týmu

Příspěvek od udo »

No nevím, tempomat na 135 (tachometrových? nebo dokonce skutečných?) není úplně málo (na nízkém priusu mi to dělá 1-1,5 litru rozdíl proti 90kmh) a nálož šesti lidí plus bagáž, to je nadoraz až přes. Plus syrové auto, asi jsi nepřefoukal gumy, nejspíš běžela klima, suma sumárum mi to přijde slušná spotřeba.
matus69
Věčnej rejpal

Příspěvek od matus69 »

mne to pride byt vyborna spotreba, ved na dialnici toho hybridneho ustrojenstva moc nevyuzijes.
Odpovědět

Zpět na „Prius“