Zkušenosti
mám verzi Premium. Takže asi dvouzonovou klimu nemá co? jinak dnes Brno-Zlín 65km dalnice 35 km okresky. Spotřeba 4.7l
) Oproti memu Versu 2.2 Dcat která měla spotřebu cca 10 l nafty na 100 celkem revoluční posun. \\\\\\Akorat se budu muset uplně jinak šlapat na plyn, to už jsem zjistil.
Je to nadherné auto nabité technologiemi. Nejsem žádný akcelerační závodník, takže si myslím, že si zvyknu velice rychle:)

Je to nadherné auto nabité technologiemi. Nejsem žádný akcelerační závodník, takže si myslím, že si zvyknu velice rychle:)
- Jarda_Kral
- Člen Týmu
Prius +
Už je také doma. Ve stříbrné a pěknými lištam na dveřích. Výbava Comfort. Jsem max nadšený
dneska jedu pro kočárek tak snad se vejdeme se vším všudy. To víte dvojčátka
je to fakt parádní.

- Jarda_Kral
- Člen Týmu
Prius +
Díky moc.
No ono už spousta firem má Prius jako služební vůz. Ikea, Vodafone, možná i LeviS.... kdo ví. Každopádně jsem Pražák.
To Maceo - stačí stisknou tlačítko POWER mode a docela to i jede

To Maceo - stačí stisknou tlačítko POWER mode a docela to i jede

www.flyforfun.cz
www.new.museum119.cz
Prošlo mi rukama: Prius II Generace, Auris HSD, nový Yaris HSD a současně Prius+
www.new.museum119.cz
Prošlo mi rukama: Prius II Generace, Auris HSD, nový Yaris HSD a současně Prius+

No nevím, tempomat na 135 (tachometrových? nebo dokonce skutečných?) není úplně málo (na nízkém priusu mi to dělá 1-1,5 litru rozdíl proti 90kmh) a nálož šesti lidí plus bagáž, to je nadoraz až přes. Plus syrové auto, asi jsi nepřefoukal gumy, nejspíš běžela klima, suma sumárum mi to přijde slušná spotřeba.