pátek 13.

vše ohledně modelové řady Celica
BRunner
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRunner »

2 Diablo: vysvětli mi, jak se dá s Celicou v 60km/h vyletět ze silnice, šotolina? Nebo serpentiny?
Diablo
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Diablo »

garfielld píše: Ono hlavně když ubereš v zatáčce plyn nbeo začneš brzdít, to pak letíš bokem skoro v každym autě.
přesně tak...Tohle děla celda rada i na sport.podvozku...Předjede tě prdel..Proto mam GT-Foura :twisted:

For BRunner : Viz výše,v zatačce podřadil,a brzdil kvaltem,jak zatočil šlo to bokem...A v esíčku nestíhal kontra... kvičení jako kráva,ale táhlo se to pomalu,kdyby ten rygol neměl 2 metry,zastavil by tak předníma kolama mimo cestu...ala protože 2 metry měl,skulali sme se dolu :?
TOYOTA Celica 2.0 Turbo 4WD
Obrázek
BRunner
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRunner »

Diablo píše:
garfielld píše: Ono hlavně když ubereš v zatáčce plyn nbeo začneš brzdít, to pak letíš bokem skoro v každym autě.
přesně tak...Tohle děla celda rada i na sport.podvozku...Předjede tě prdel..Proto mam GT-Foura :twisted:
Zajimavy, me se naopak zda, ze moje 4g 1.6 je perfektne vyvazena. Zkousel jsem s ni delat sviky na letisti a vzdycky se jen lehounce cela sunula do boku (lepsi a sirsi gumy by to spravily). Mel jsem i dvoulitra, ale pri jizde v zatackach jsem z nej tak dobry pocit nemel jako u te 1.6ky, zda se mi tezsi na predek. Asi to bude o neco lehcim motorem a priznivejsim rozlozenim vahy u te 1.6 - prazdna 1100kg.

Jinak takovahle bouracka v 60tce je fakt smula. Kdyby mel kamos zajem, mam jednu ST162 v garazi na prodej ;-)
Diablo
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Diablo »

BRunner píše:
Diablo píše:
Zajimavy, me se naopak zda, ze moje 4g 1.6 je perfektne vyvazena. Zkousel jsem s ni delat sviky na letisti a vzdycky se jen lehounce cela sunula do boku (lepsi a sirsi gumy by to spravily). Mel jsem i dvoulitra, ale pri jizde v zatackach jsem z nej tak dobry pocit nemel jako u te 1.6ky, zda se mi tezsi na predek. Asi to bude o neco lehcim motorem a priznivejsim rozlozenim vahy u te 1.6 - prazdna 1100kg.

Jinak takovahle bouracka v 60tce je fakt smula. Kdyby mel kamos zajem, mam jednu ST162 v garazi na prodej ;-)
Už se do toho zamotam,ale když jezdíš řízený smyk tak to de krasně ovladat,ale kamoš je neřidič,a nečekal to...neříkám že bych to projel řizeně,ale došlajfoval bych to aspoň na cestě...

A ta v garaži je za kolik??? :)
TOYOTA Celica 2.0 Turbo 4WD
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Celica“