pátek 13.
- Petr
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
pátek 13.
nastartuji čeldu chytla na drc a zůstali mi svítit kontrolka dobíjení brzdovkya oranžová olejnička že je málo oleje
myslel jsem že pojistka nebo tak něco vše prohlídnu a nic vše o.k jel jsem 20km domů a měl tušení že to možná nedobíjí a tušení se vyplnilo před přerovem jsem skoro nesvítil pak už nešel ani otáčkoměr a 20m před panelákem to zdechlo tak jsem to doplachtil až na parkoviště to bylo štěstí
mám podezření že to bude altík nebo uhlíky máte stím někdo zkušenosti co stojí repase nebo nový uhlíky nebo to je jedna z mála věcí co jsem na celice neměl rozdělaný tak se ozvěte kdo má kontakt na repase atd. zítra to rozdělám a uvidím kontakt petet.h@seznam.cz
ale je mi divný že se nerožlo jen dobíjení sice ručička byla na 15V ale nevím.........
tak kdo něco víte poradte díííííík moooooc
myslel jsem že pojistka nebo tak něco vše prohlídnu a nic vše o.k jel jsem 20km domů a měl tušení že to možná nedobíjí a tušení se vyplnilo před přerovem jsem skoro nesvítil pak už nešel ani otáčkoměr a 20m před panelákem to zdechlo tak jsem to doplachtil až na parkoviště to bylo štěstí
mám podezření že to bude altík nebo uhlíky máte stím někdo zkušenosti co stojí repase nebo nový uhlíky nebo to je jedna z mála věcí co jsem na celice neměl rozdělaný tak se ozvěte kdo má kontakt na repase atd. zítra to rozdělám a uvidím kontakt petet.h@seznam.cz
ale je mi divný že se nerožlo jen dobíjení sice ručička byla na 15V ale nevím.........
tak kdo něco víte poradte díííííík moooooc
- Petr
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
tak už jsem to pořešil sehnal jsem 4 alternátory z 1.6 4.gen nepasuje nejde dopojit byl krátky kabel
z 2.0. 4.gen pasují jeden měl ložiska k.o. zbylé dva byli dobrý mohl jsem si vybrat jsou stejný jak ten můj akorát na mém byl kondenzátor asi na odrušení tak jsem to přehodil ted to dobíjí 14.2V na baterce měřeno na alternátoru bylo14.4V
je zajímavý když jsem zdělal klínák tak se mi rožli zase všechny 3 kontrolky a ne jedom dobíjení oni se rožnou i když vytahnete ten konektor co vede z alternátoru pravděpodobně to je od čidel
svůj jsem rozdělal uhlíky by ještě vydržely a ten můstek jsem zkoušel přehazovat s těch ostatních a stejně to nefungovalo tak asi vynutí uvídíme dám to na repasi a uvidíme....
jen pro zajímavost nový alternator od toyoty na st 182 stojí 19000kč repase z toyoty 7000kč a v replice nejlevnější nový jsem našel za 7000kč
z 2.0. 4.gen pasují jeden měl ložiska k.o. zbylé dva byli dobrý mohl jsem si vybrat jsou stejný jak ten můj akorát na mém byl kondenzátor asi na odrušení tak jsem to přehodil ted to dobíjí 14.2V na baterce měřeno na alternátoru bylo14.4V
je zajímavý když jsem zdělal klínák tak se mi rožli zase všechny 3 kontrolky a ne jedom dobíjení oni se rožnou i když vytahnete ten konektor co vede z alternátoru pravděpodobně to je od čidel
svůj jsem rozdělal uhlíky by ještě vydržely a ten můstek jsem zkoušel přehazovat s těch ostatních a stejně to nefungovalo tak asi vynutí uvídíme dám to na repasi a uvidíme....
jen pro zajímavost nový alternator od toyoty na st 182 stojí 19000kč repase z toyoty 7000kč a v replice nejlevnější nový jsem našel za 7000kč
mozna hloupy dotaz do tohoto fora - ale nemate nekdo zkusenost s tim co vsechno detekuje kontrolka rucni brzdy? (!) - pri vyssich otackach se rosvicuje. Coz zrejme nema souvislost s brzdou. ta kontrolka je pro me docela zahada protoze mi svitila jiz jednou - pak jsem prolezl cele auto a zjistil ze mam vadne jedno koncove svetlo - po vymene zhasla. tak by me zajimalo co muze znamenat to ze se rozsvicuje ve vyssich tockach...nevite nekdo?
a jeste jeden dotaz - kdyz jsou ojete mosazne krouzky na hrideli alternatoru - da se s tim neco delat?
a jeste jeden dotaz - kdyz jsou ojete mosazne krouzky na hrideli alternatoru - da se s tim neco delat?
> Celica 2.0 GT | 3SGE | Oldschool <> Celica 1.8 GTS | VVTL | Newschool < RAV4 2.Dv.
www.alkohol-tester.cz - Shop s alkohol testery / www.xenony.in - Shop s xenony & bixenony / www.plachty.as - Plachty na auta / www.tuning.as - Webik o autech
www.alkohol-tester.cz - Shop s alkohol testery / www.xenony.in - Shop s xenony & bixenony / www.plachty.as - Plachty na auta / www.tuning.as - Webik o autech
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
ta (aspoň u 5.gen) detekuje opravdu jen ruční brzdu, spínač je přímo pod pákou. Pokud sou ty mosazný kroužky vydřený tak máš podle mě smůlu, páč to je tam z výrobi lisovaný nebo tak něcoDitri píše:mozna hloupy dotaz do tohoto fora - ale nemate nekdo zkusenost s tim co vsechno detekuje kontrolka rucni brzdy? (!) - pri vyssich otackach se rosvicuje. Coz zrejme nema souvislost s brzdou. ta kontrolka je pro me docela zahada protoze mi svitila jiz jednou - pak jsem prolezl cele auto a zjistil ze mam vadne jedno koncove svetlo - po vymene zhasla. tak by me zajimalo co muze znamenat to ze se rozsvicuje ve vyssich tockach...nevite nekdo?

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
- Diablo
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
greddy píše:je zajimavy ze co sem z 90% videl bouracky celic tak sla pres strechu...cim to? kdyz ma tak dobrej podvozek...to mi nejde do hlavy
Jo jo,ja už byl s celdou na budce podruhý... Ale nepřipisoval bych to podvozku...Nebo spíš kvůli toho že to drží jako svině,a pak ,,kvik" a si v přikopě prdelí-a to už tě roztočí jak v pračce..

TOYOTA Celica 2.0 Turbo 4WD

hehe jak znam diabola
tak tipuju tu strechu jeste nekolikrat. oni holt kluci co davaj na stodolni sady jsou horka krev
)

> Celica 2.0 GT | 3SGE | Oldschool <> Celica 1.8 GTS | VVTL | Newschool < RAV4 2.Dv.
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
No neznám auto u kterýho když vletíš do zatáčky moc rychle tak aby si jí neprojel rovně?:) pokud nemáš na zadních kolech pár stovek koní na vrch nebo nehamstneš za ručku případně na brzdy, tak to nikdy bokem neprojedeš:) ale Celda(předohrabní) má spíš přetáčivej charakter než nedotáčivej. Ono hlavně když ubereš v zatáčce plyn nbeo začneš brzdít, to pak letíš bokem skoro v každym autě.Diablo píše: U čeldy je sviňarna že když vkuřiš do zatáčky rychle tak nezatočíš-jedeš rovně,a když brzdíš v ní-předjede tě prdel... Takže brzdtě před zatáčkou...

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)