Dík za ochotu, nemusí to být zase honem honem, až budeš mít čas a chuť
Jenom dotaz: jednotlivé soubory jsou zaheslované, chtěl jsem je sloučit do jednoho a chce to heslo. To je od Tebe nebo už to tak bylo v originálu?
Já se s tím pochopitelně nějak poperu, ale proč to dělat složitě, když to jde jednoduše
Ještě jednou dík.....
7.generace pojistky
8mb mrkni na tozejdy píše:Sudy> Díky, fakt velmi dobrá kvalita. Pokud máš ve stejné kvalitě i manuál, taky bych uvítal nějakou možnost stažení. Já mám dva díly OCR Celica Shop Manual, ale kolikrát musím fakt luštit, co tam vlastně je. Dohromady to má asi 250MB, to zas není tak velký.......
http://ulozto.cz/xCLTMycE/celica-manual-zip
S vysokým výkonem jsi rychlý na rovince, s nízkou hmotností jsi rychlý všude! C.C
Hele to netuším taky jsem to chtěl spojit ale neměl jsem na to čas, kdybych věděl jak tak ok ale koumat jak to nezejdy píše:Dík za ochotu, nemusí to být zase honem honem, až budeš mít čas a chuť
Jenom dotaz: jednotlivé soubory jsou zaheslované, chtěl jsem je sloučit do jednoho a chce to heslo. To je od Tebe nebo už to tak bylo v originálu?
Já se s tím pochopitelně nějak poperu, ale proč to dělat složitě, když to jde jednoduše
Ještě jednou dík.....
S vysokým výkonem jsi rychlý na rovince, s nízkou hmotností jsi rychlý všude! C.C