ty vole, tomu rikam LADAKdestabilizator píše: Kazuma!
a jak pise Zejdy, to je proste svata pravda!
Idaho ti s tímhle určo porádí má seznamy katíku, který si to veme a rozumí s ŘJ Já osobně vyndavám EFI pojistku když se mi rozsvítíMATY 7g píše:Máte někdo nějaké zkušenosti s katalizátorem pro 1zz? Můj je od oleje z motoru před vyvložkováním ko.
Za originál mi v toyotě řekli 37 000.
Máte nějaké zkušenosti s nějakým jiným? Né každý univerzální je ok. Spíše naopak. Vyndavat ho nechci. Chci něco co je stejné jako originální kat. Třeba rovnou od výrobce a nebo nějaký odskoušený uni.
Díky
Bavil jsem se jedním pánem co tam má tu rouru... viz odkaz nahoře... a prý když měl vyřízlej tlumič bylo to lepší, takže v polovině září půjde tlumič ven a pak dám vědět jaký to má zvukzejdy píše:Jen si dej pozor na připojení - průměr roury - a uchycení. Je mnoho variant: jedna roura vpravo či vlevo, dvě roury uprostřed, roura vpravo i vlevo. Na srazu uvidíš všechny varianty
Koupil jsem koncový tlumič, dá se říct stejný jako ten v odkaze. Zbytek potrubí mi svařil Krosmen a nainstaloval. Zvuk to má slušnej. Hned po nastartování je to znát. Jinak včera jsem projížděl jednou uličkou kolem aut, šolíchal jsem plyn na 2 nebo 3 a spustil jsem u jednoho auta alarmSudy píše:Bavil jsem se jedním pánem co tam má tu rouru... viz odkaz nahoře... a prý když měl vyřízlej tlumič bylo to lepší, takže v polovině září půjde tlumič ven a pak dám vědět jaký to má zvukzejdy píše:Jen si dej pozor na připojení - průměr roury - a uchycení. Je mnoho variant: jedna roura vpravo či vlevo, dvě roury uprostřed, roura vpravo i vlevo. Na srazu uvidíš všechny varianty
Idaho, byli by nějaké odkazy na ty katíky?Sudy píše:Idaho ti s tímhle určo porádí má seznamy katíku, který si to veme a rozumí s ŘJ Já osobně vyndavám EFI pojistku když se mi rozsvítíMATY 7g píše:Máte někdo nějaké zkušenosti s katalizátorem pro 1zz? Můj je od oleje z motoru před vyvložkováním ko.
Za originál mi v toyotě řekli 37 000.
Máte nějaké zkušenosti s nějakým jiným? Né každý univerzální je ok. Spíše naopak. Vyndavat ho nechci. Chci něco co je stejné jako originální kat. Třeba rovnou od výrobce a nebo nějaký odskoušený uni.
Díky