Rachtání v motoru
Rachtání v motoru
Ahoj všichni fandové do Celic. Mám jeden problém, který se už táhne asi přes rok. Od motoru se ozývá podobný zvuj, jako jsem našel na youtube odkazu http://www.youtube.com/watch?v=RTeCY_HKmSk
Co píšou v komentářích je to na komplet výměnu motoru. Když jsem měl auto v servisu, tlaky byly ok ale jen jsem měl vymačkaná některá zdvihátka nad ventilama, tak je vyměnil. Ale pořád to dělá, ikdyž méně. Byl s tím i v origo Toyota servisu a taky je nic nenapadlo. Nevím si s tím rady a možná jste to tu někde probírali ale je tu už tolik témat, že jsem přesně tohle nenašel. Prosím o pomoc, co s tím. Jinak auto jezdí dobře a žádné cukání nebo něco zvláštního při jízdě necítím, jen ten nepříjemný zvuk, když se snažím držet otáčky a nejvíce kolem 2,5 tis. otáček.
Předem díky.[/b]
Co píšou v komentářích je to na komplet výměnu motoru. Když jsem měl auto v servisu, tlaky byly ok ale jen jsem měl vymačkaná některá zdvihátka nad ventilama, tak je vyměnil. Ale pořád to dělá, ikdyž méně. Byl s tím i v origo Toyota servisu a taky je nic nenapadlo. Nevím si s tím rady a možná jste to tu někde probírali ale je tu už tolik témat, že jsem přesně tohle nenašel. Prosím o pomoc, co s tím. Jinak auto jezdí dobře a žádné cukání nebo něco zvláštního při jízdě necítím, jen ten nepříjemný zvuk, když se snažím držet otáčky a nejvíce kolem 2,5 tis. otáček.
Předem díky.[/b]
- destabilizator
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
mno je to celkem strasidelny zvuk, na tohle ti asi odpovi zkusenejsi kluci, co ty motory skladaji, ale osobne bych ti doporucil alespon vyloucit rachtani napinaku drazkoveho remene, vem dlouhej klic, nasad ho na napinak a zatahni pomalicku od sebe (aby se napnul) a at ti nekdo druhej protoci motor a uvidis, pripadne to zkontroluj stetoskopem pak jeste casto byva uvolneny nektery kryci plech kolem vyfuku, tak je zkus poklepat, mno a pak uz jen motor/prevodovka
Celica ZZT230, 2000, black
Klika - pokud pujde vybrus, motor prebrus s vlozkami a prace, rozvody... no, asi dva dny prace bez motorarny a kliky... Cena tak nekde odhadem 25 - 50k kc v nejake primerene levne variante.. Ale opravdu to ber s velikou rezervou... .Muze to byt uz cele na sracku a pak lepsi novy motor....
Back in Czech.
Je potřeba nejříve zjistit co tomu je no Nicméně s Tebou soucítím ja bych se Celici taky nevzdal. Ale nemyslím si, že by musel být problém sehnat ten motor Jenže když si seženeš motor za 30 tak za pul roku můžeš třeba schánět další
S vysokým výkonem jsi rychlý na rovince, s nízkou hmotností jsi rychlý všude! C.C