Vieš, to ti je tak..:
Akonáhle napíšeš niečo takého, že si to urobil s kamošom za 30minut,alebo podobnú vetu ktorá nesúvisí s aut.servisom ako si aj písal,
cit.:
...
tak bez skrutky na náprave som išiel do servisu pri Pu, kde som to s majitelom zmákol asi za pol hoďky vymeniť...atd.,
tvoj problém bol v Prahe a v aut.servise dopredu "vyriešený"... Ja sice plnem chápem tvoje rozhodnutie a sám by som to možno riešil tak ako ty, no pri napísaní takejto vety, do aut. servisu(dokonca samotnemu import.)je viac než isté,že ťa odpinkajú, pretože automobili TOYOTA vedia opravovať len v Toyote...

a neboj sa- takýto prístup si myslím bude aj u iných značkách aut.
Bohužial-ak tam nechodíš pravidelne na servisné prehliadky a podobné "rituály",tak ťa na rukách určite nebudú nosiť (myslím to v dobrom a jednoducho tak to je-bohužial).
Na druhej strane je však táto závada mimoriadne "nezvyčajná" (preto som ti aj ja odporučil obrátiť sa na aut. servis) a minimálne z toho dôvodu ťa mali prednostne zobrať. To je ale len môj názor,keby som bol na ich mieste.. No povážte dámy a páni z Prahy a z iných častí sveta okolo nás-kto bol v servise s takýmto niečím nebezpečným a dokonca život ohrozujúcim ???? A v takomto konkrétnom prípade je alfou-omegou závadu vyriešiť bez zbytočných omáčok,čo ti hovorili a napísali !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Netvrdím,že okamžite a ihneď,ale vyjsť ti maximálne vústrety . Vtedy sa ešte len ukáže,komu ide o spokojnosť zákazníkov a komu o biznis !!!
Toto muselo aj Prahu prekvapiť určite,aj ked napísali to ,čo napísali. Ale kedže to opravené máš (bohužial nie rukami "odborníkov"), tak nie si pre nich zaujímavý

. Teraz si tu len potvrdil ,že ich známy slogan v znení : "...spokojenost zákazníků, je naším prvořadým cílem..." majú nahratý v programe a pri odosielaní odpovede zákazníkovy urobia len Ctrl+C a Ctrl+V a slogan je na svete .To podla tohoto aj vypadá,že ďaleko od toho nebudem...
Jednou vetou povedané- máš auto v záruke?? Nie ?? - tak máš smolu - jdi do prd.le ak nechceš opravu uhradiť sám. Aspoň ja to tak chápem podla tvojich slov
Smutné
No je to aj pre nás len ponaučenie a je dobré sa tu s takýmito skúsenosťami podeliť !