takže bacha čo sa vála po zemi

...zajtra uvidím čo stým....

..ale že neodpadol po ceste po Čechách a Polsku cca 900 km

anketová otázka : ako často sa dívate či máte všetky šróby zospodu auta

Ja by som išiel s tým do servisu,aj ked už auto máš dávno po záruke (ak sa s nápravou nikdy nič nerobilo) a nech povedia skor svoj názor, ako sa takéto niečo mohlo udiať. Vyhovárať by sa nemali štýlom-" museli ste štrajchnuť podvozok o niečo"...To by si tam mal aj stoby po šúchaní sa po niečom.
 Ja by som išiel s tým do servisu,aj ked už auto máš dávno po záruke (ak sa s nápravou nikdy nič nerobilo) a nech povedia skor svoj názor, ako sa takéto niečo mohlo udiať. Vyhovárať by sa nemali štýlom-" museli ste štrajchnuť podvozok o niečo"...To by si tam mal aj stoby po šúchaní sa po niečom. 
   a neboj sa- takýto prístup si myslím bude aj u iných značkách aut.
 a neboj sa- takýto prístup si myslím bude aj u iných značkách aut. . Teraz si tu len potvrdil ,že ich známy slogan v znení : "...spokojenost zákazníků, je naším prvořadým cílem..." majú nahratý v programe a pri odosielaní odpovede zákazníkovy urobia len Ctrl+C a Ctrl+V a slogan je na svete .To podla tohoto aj vypadá,že ďaleko od toho nebudem...
 . Teraz si tu len potvrdil ,že ich známy slogan v znení : "...spokojenost zákazníků, je naším prvořadým cílem..." majú nahratý v programe a pri odosielaní odpovede zákazníkovy urobia len Ctrl+C a Ctrl+V a slogan je na svete .To podla tohoto aj vypadá,že ďaleko od toho nebudem... 

Ale aj tak som asi ušetril lebo nemám orazené všetky servisné prehliadky v autorizovanom servise, takže aj tak by to asi nepreplatili a v Toyote by to nebolo za 10 eur.
  Ale aj tak som asi ušetril lebo nemám orazené všetky servisné prehliadky v autorizovanom servise, takže aj tak by to asi nepreplatili a v Toyote by to nebolo za 10 eur. 

- toto je jeden z najdôležitejších aspektov pri komunikácii a riešení problémov po zárukerotkaf píše:: Ale aj tak som asi ušetril lebo nemám orazené všetky servisné prehliadky v autorizovanom servise...