V poslední době se mi stává, že navigace v autě (TNS 700) není schopná načíst mapu, nebo zamrze a následně vyhodí hlášku, že není schopna mapu přečíst.
S ohledem na to, že DVD je originál Toyota nové a dělá to i se staršími, tak myslím, že je špinavá čočka laseru.
Nemáte někdo nápad, jak ji bezpečně a účinně vyčistit? Klasický čistící DVD asi fungovat nebudou, když navigace neumí nic, než navigační DVD. Díky moc.
TNS 700 / Zamrzá, nečte DVD
TNS 700 / Zamrzá, nečte DVD
Toyota Avensis combi 2.2 D-4D D-CAT, 130 kW (2007)
No tak to vypada na program na vikend...
co všechno musim rozdělat, abych tu navigaci dostal ven? A technická, pokud jí odpojím od vozidla, nebudu muset zadávat nějaký kod proti odcizení?
Omlouvám se za tolik dotazů, ale navigaci jsem z Avika ještě nedoloval

co všechno musim rozdělat, abych tu navigaci dostal ven? A technická, pokud jí odpojím od vozidla, nebudu muset zadávat nějaký kod proti odcizení?

Toyota Avensis combi 2.2 D-4D D-CAT, 130 kW (2007)
Ne, ta moje zakodovana neni - uz parkrat sla ven baterka a mimo vymazanych stanic se nic nestalo. Sundas ramecek kolem radicky a pak asi ctyri srouby, nic tezkyho.Dwarg píše:No tak to vypada na program na vikend...![]()
Avensis T25, 2.2 DCAT, wagon, 2007