LED světla- denní svícení
- extremehany
- Věčnej rejpal
Jestli se nepletu a dobře si to ještě pamatuji (už Avíka skoro rok nemám), tak je to pro automatické svícení hlavních světlometů.
Potíž je v tom, že sensor reaguje na tmu, takže když to bude na Auto a setmí se, tak se světla zapnou.
Což je vhodné třeba v Rakousku, kde se nemusí přes den svítit, že... V našich končinách to jaksi postrádá smysl.
Někdo si ten senzor nechává zaslepit, tím pádem si auto myslí, že je tma a rozsvítí. Mám ale pocit, že to to funguje stejně jako u VW, tedy když člověk natočí klíček na ON, tak se světla zapnou a když startuje tak jak klesne napětí tak probliknou. U xenonů je tohle úplně naprd, proto jsem místo zaslepení senzoru dal LEDky...
Potíž je v tom, že sensor reaguje na tmu, takže když to bude na Auto a setmí se, tak se světla zapnou.
Což je vhodné třeba v Rakousku, kde se nemusí přes den svítit, že... V našich končinách to jaksi postrádá smysl.
Někdo si ten senzor nechává zaslepit, tím pádem si auto myslí, že je tma a rozsvítí. Mám ale pocit, že to to funguje stejně jako u VW, tedy když člověk natočí klíček na ON, tak se světla zapnou a když startuje tak jak klesne napětí tak probliknou. U xenonů je tohle úplně naprd, proto jsem místo zaslepení senzoru dal LEDky...
Toyota Avensis Combi 2.2 D-CAT 130kW r.v. 2006 - 05/2012 sold
Chrysler 300C 5,7 HEMI V8 - 04/2013 sold
Dodge Magnum 5,7 HEMI V8
Dodge Magnum 5,7 HEMI V8
No podle mé to zas tak na prd neni, když si namontuješ LED nabo jine deni svicení, tak se ti rozsviti po nastartování dení. kdyz mas svetla na auto. nemusiš už nic řešit vjedeš do tunelu automaticky se ti zepnou svetla a deni zhasne, vyjedeš s tunelu a vše se vrati spatky. podle me to na prd neni. nevim jak by jsi to chtel ty aby to fungovalo ?

Yaris 3 / 1.33 2011
VW Tiguan 2.0, 150k, 2018, po Praze do 6,8l, dálnice 6,4l
měl jsem E12U 1.4, E15U 1.6, T27 2.2.aut, RAV 4.4 - 2.2 aut.
Na prd je, když stojíš v garáži. To se zapnou hned jak dáš klíček do polohy ON, vyjedeš z garáže a zase zhasnou... To stejné když najíždíš, ale obráceně.
Tunely v ČR jsou v pohodě, ale po Rakousku když jedeš na hory do Itálie přes Švýcarsko je to hrůza, co chvilku tunel a xenony blikaly jak stroboskopy...
Ale pravda je, že i když máš denní svícení LED a nemáš třeba garáž (nebo v ní parkuješ čumákem ven), tak se to hodí, mít to pořád na poloze AUTO.
Tunely v ČR jsou v pohodě, ale po Rakousku když jedeš na hory do Itálie přes Švýcarsko je to hrůza, co chvilku tunel a xenony blikaly jak stroboskopy...
Ale pravda je, že i když máš denní svícení LED a nemáš třeba garáž (nebo v ní parkuješ čumákem ven), tak se to hodí, mít to pořád na poloze AUTO.
Toyota Avensis Combi 2.2 D-CAT 130kW r.v. 2006 - 05/2012 sold
Dodge Magnum 5,7 HEMI V8
Dodge Magnum 5,7 HEMI V8
Jo pravda je ze taky trpim kdyz xenony blikaj, na auto to taky nedavam jezdim stejne převážně ve dne, mel jsem tam deni sviceni tak ze mi xenony svitily porad, nechal jsem to vynout.
Yaris 3 / 1.33 2011
Ahojte, denné svietenie som u svojho Avika riešil pred 3ma rokmy š DLX-5kami ale pred dvoma týždňami podlahli vode a ja rozmýšlam nad AHD kitom od CYBERTRONIC. http://www.cybertronic-labs.cz/denni-sv ... ht-i184c52
Montovali ste to niekto?
Ako ste s tým spokojný?
Zobrazuje sa Vám symbol dialkových svetiel na palubovke alebo tie diody pomohli?
Napíšte prosím aký kábel je na smerovky, dialkové, parkovačky? Skušal som to merať a dako mi to nejde
Ozaj a kde sa nachádza relé zadných svetiel?
Ďakujem
Montovali ste to niekto?
Ako ste s tým spokojný?
Zobrazuje sa Vám symbol dialkových svetiel na palubovke alebo tie diody pomohli?
Napíšte prosím aký kábel je na smerovky, dialkové, parkovačky? Skušal som to merať a dako mi to nejde

Ďakujem
Taky uz mne to napadlo, ale porad teda nevim, jak moc je to legalni.... Jinak diody samozrejme pomuzou, od toho se tam davaji;)Mino_SK píše:Ahojte, denné svietenie som u svojho Avika riešil pred 3ma rokmy š DLX-5kami ale pred dvoma týždňami podlahli vode a ja rozmýšlam nad AHD kitom od CYBERTRONIC. http://www.cybertronic-labs.cz/denni-sv ... ht-i184c52
Montovali ste to niekto?
Ako ste s tým spokojný?
Ďakujem
Avensis T25, 2.2 DCAT, wagon, 2007 

Niečo som o tom počítal na WW fórach, vraj stým nemajú problém pejsť cez STK, samozrejme asi nie je problem to pred STK odpojiť a svietiť normálne. Na druhej strane, cez kadeaké fóra si tiež dokážem spraviť pozitívnu reklamu na svoj výrobok. Preto som dúfal že napíše niekto kto to už namontované má.
Ja to nakonec asi namontuju, protoze mne nebavi se drbat s mlhovkama - existuji dualni svetla (mlha+drl), ale musel bych vyrabet drzacky a tak.Mino_SK píše:Niečo som o tom počítal na WW fórach, vraj stým nemajú problém pejsť cez STK, samozrejme asi nie je problem to pred STK odpojiť a svietiť normálne. Na druhej strane, cez kadeaké fóra si tiež dokážem spraviť pozitívnu reklamu na svoj výrobok. Preto som dúfal že napíše niekto kto to už namontované má.
Avensis T25, 2.2 DCAT, wagon, 2007