Yaris 1,4 D4D

vše ohledně modelové řady Yaris
CarlosZlin
Člen Týmu

Příspěvek od CarlosZlin »

o přestavbě na LPG jsem také uvažoval, ale má to dva háčky (jen jeden se týká LPG)...

V první řadě - instalace LPG mi klimatizaci nepřidá :) Což bych velmi ocenil.

S tím bych se nějak smířil, ale teda druhý, větší problém, je v ceně.
Přestavba na LPG+toroidní nádrž+další maličkosti - předpokládám, že oficiálně jsem na 40-45t.

Za cenu kolem 65-70 se dá koupit D-4D, nepřijdu o místo výměnou rezervy za nádrž, získám klimatizaci a airbagy (hm :( ) a v případě, že svého aktuálního mazlíka rozumně prodám (30-50 bych za něj snad dostat mohl, přesto, že má nějaké menší-větší mouchy), tak jsem na stejné/nižší ceně.

Navíc si myslím, že D-4D má levnější provoz než 1.3 LPG a nebudou se mě snažit u nás doma vyhnat z podzemní garáže. Nebo se pletu?
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Pletes se v podstate jen lehce.... Klimatizaci ti to opravdu nerida.. :-))))) Ale nakladove je to cca 20k Kc a provozne se dostanes s naklady pod naftu. O rezervu opravdu prijdes... nebo o misto v kufru.. A z podzemek te opravdu budou chtit vyhazovat...
Back in Czech.
Thorwards
Člen Týmu

Příspěvek od Thorwards »

Tak ještě přestavba na E85, i když to výhodnější než nafta nebude. S tou klimou, kamarád si jí tam dodělával a ani to tolik nevyšlo, myslím, že do 12.000,- Kč se vešel, ale není to uplně jednoduchý.
VW Golf 7 1,2 TSi Comfortline r.v. 2013
VW Golf 6 1,4 TSi Highline r.v. 2010
Yaris 1,0 VVT-i r.v. 2001 (na prodej v sekci Auta-nabídka)
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

U toyoty je to naopak uplna brnkacka, ale cena je spise 40 u nove a veril bych tak 20 u jete....
E85 neni vubec zadnym zpusobem zajimava nebo rentabilni operace. Je to bohuzel u tohoto systemu motoru zcela zavrzenihodna cesta.
Back in Czech.
Thorwards
Člen Týmu

Příspěvek od Thorwards »

Kamarád koupil bouračku na zadek se stejným motorem a přehazoval to a co zůstalo, tak rozprodal na díly, ale byla to operace, motor musel ven a docela se s tím vyvztekal.
VW Golf 7 1,2 TSi Comfortline r.v. 2013
VW Golf 6 1,4 TSi Highline r.v. 2010
Yaris 1,0 VVT-i r.v. 2001 (na prodej v sekci Auta-nabídka)
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

A tak jestli to delal na toyote porve, tak se nedivim... Ja se uz navztekal i s vecmi, ktere delam na aute popate (treba nektere vymeny zarovek)...
Back in Czech.
Odpovědět

Zpět na „Yaris“