MrafceK píše:tiez sa Ti to stava pravidelne? zistil som, ze ak to na jednotke vytocim do cca 3k, na dvojku pouzijem medziplyn, niekedy to neklepe.. mam 45,5k, caka ma 3. garancka, tak sa na to spytam.. obavam sa, ze tam, kam chodim, sa ma budu znovu snazit odpalkovat a vymyslia si nejaku vyhovorku..
Taky mi to dělá, jenom na 1čku při studeném rozjezdu. Každopádně, kam jezdíš? Bydlím momentáálně podobně, dalo by se říci Praha Západ a po návštěvě Louwmana, kde jsem si donesl vlastní olej a mě v protokolu 5 věcí na řešení se kolegové toho technika co mě přejímal snažily.

Občas jeho argumenty.... na odírající se koberec od spojku, což by mě moc zajímalo, zda to někomu taky dělá ... reklamujte! Napsal jsem oficiálnímu zastoupení Toyoty ČR a bude se řešit modifikace koberce, každopádně chtěl jsem tím říct, že ten Louwman mi přijde vcelku hodně o lidech, i když většina se jich opravdu snažila a až na nesmysly co mi provedli ( dám jim 5l oleje v balení 4l a 1l a oni mi vrátí 0,8l v té lahvi na 4l) jsem byl vcelku spokojen.
Celkově co tu čtu... doporučím snažit se uplatnit co nejvíce věcí v záruce, aneb tak dlouho jsme si si stěžoval na brzdy, až mi komplet vyměnili. Samozřejmě je to o lidech, ale když si budeme stát za požadavkem, že to není normální, že to chceme řešit, tak to řešit musí.