libor12 píše:já jsem to o těch kódech netvrdil jako bernou minci. Ono některé kódy se taky liší jen kvůli trhu kam byl dotyčný vůz směrován. Ano,ty dokumenty mám oba,jak původní tak po změně. Nemám důvod je sem dávat,jsou přístupné v databází SAE international komukoli kdo si je zaplatí. (30$ jeden,aspoň tak to bylo) a jeho oklestěna 13stránková verze s rozdíly před a po sloužící jako taková ochutnávka,že nekupuješ zajíce v pytli se dá stáhnout tamtéž nebo je různě umístěna po fórech. Stačí google a vědět co hledat. Na to abych já zaplatil informace a ty bezplatně dál šířil, a někteří jedinci z toho pak profitovali (netýká se tebe,tobě ho samozřejmě můžu ukázat až se uvidíme) tak z toho už jsem vyrostl.
OK, ja jediný sae dokument co jsme sehnal je zpráva od Adachi, Horia a dalších, ohledne konstrukcních zmen a porovnání se "starým" ( nebo bych to přeložil "předchozím" ) motorem, jenže nikde sem v te zpráve nenasel o jaký motor jde.. jak budem spolu tak dáme řeč . nejde mi ani tak o ten dokument jako konkrétní udaje tech vačic .. POkdu bys vedel SAE číslo toho dokumentu klidne si ho zaplatím..