turbo nemám ale váli se mi tu twin-turbo is převodovkou a kompletní kabelážíJouiCZ píše:Nemohl by někdo sehnat turbo motorIdaho píše:kdyžtak kvuli novým dílum se klidne ozvi i me, mylsím že co se týče cen jsme ještě pod MJ autoVilík píše:Nazdar Komanche!
V Hradešíně mají,ale je prý s dost hlubokýma důlkama uprostřed kapoty.V Kutnohorský ulici v Praze-10 mají dvě a včera jsem telefonicky mluvil s majitelem.Popsal mi stav a asi tam zajedu.Ta jedna je téměř bez vad,akorát nad levým světlem je prasklá metalická barva.Cena je solidní a v nejhorším se můžu v Hradešíně stavit.
Koukal jsem i k MJAUTO a nestačil jsem se divit nad sortimentem.Já pracně sháněl ložiska a náboj a tady je mají normálně!Dík Cipisovi za kontakt a Tobě za garanci služeb!
Ať nám Toyotky slouží!
Pomoc s ND
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pomoc s ND
-
JouiCZ
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pomoc s ND
no to je škoda. Právě že jsem si našel na netu,že se vyráběly toyoty strlet v turbu,sice jen pro japonsko a jiné státy něž je čr,ale tak mě napadlo zda někdo neví o nějakém co se dotáhlo do evropy.ale zřejmě asi ne, škodaIdaho píše:turbo nemám ale váli se mi tu twin-turbo is převodovkou a kompletní kabelážíJouiCZ píše:Nemohl by někdo sehnat turbo motorIdaho píše: kdyžtak kvuli novým dílum se klidne ozvi i me, mylsím že co se týče cen jsme ještě pod MJ autoale je to pro zadohrab.. i když .. Nic není nemožné - Toyotáááááááá
Vlastním Starleta 98RV 1,3 4E-FE 16V 55KW
No a teď se přidal Lexus IS 200 114kw snad stačí
No a teď se přidal Lexus IS 200 114kw snad stačí
-
Komanche
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
proč hned tuzing? btw to sání na kapote by byla nutnost, mkiv má totiž takhle řešeno dodatečné chlazení turb - nneí to sání ale přívod studeneého vzduchu mezi turbaombre píše:A ještě si k tomu dej na kapotu zdvižené sání a taky obráceně namontovaná kola, aby to bylo efektní. Na tuzing.com už dlouho nevyšel žádný článek, tak už se to možná rýsujeKomanche píše:Idaho to twin turbo narvem ke mne kdyz neklapne ta GO![]()
.
btw výmenu motoru za jinej považuješ za tuzing?
Blinkry
Zdravicko, mam prosbu, shanim zlutej pravej predni blinkr (ten pred ridicem
)na Starletku (tusim rv 94) a nebo oba predni bily. Kamaradce nekdo naboril jejiho milacka a nemuze sehnat. Poradite mi, prosim ? Pisnete eventuelne na moje icq 278077070 - diky
Re: Blinkry
Aby nedošlo k nedorozumění, tak před řidičem je ten levejSerpin píše:Zdravicko, mam prosbu, shanim zlutej pravej predni blinkr (ten pred ridicem)...