Pomoc s ND

vše ohledně modelové řady Starlet
Vilík
Člen Týmu

Pomoc s ND

Příspěvek od Vilík »

Ahoj Toyoťáci!
Můžete mi,prosím,pomoci se sehnáním nové kapoty ma mého broučka Toyota Starlet,r.v.1996?V sobotu ho manželce naboural jeden ožralý 25-letý týpek na Nechranické přehradě u nás v sev.Čechách.Pokud možno Ústecký,Liberecký,Karlovarský a Středočeský kraj.Už jsem kontaktoval autorizované dovozce Toyoty a psal na několik vrakovišť a zatím mám smůlu.Pomůžete?Předem Vám všem moc děkuji!
Toyota Starlet 1,3 EP91 55kW
Krásný červený brouček!!!
cipis
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Re: Pomoc s ND

Příspěvek od cipis »

Zkus http://katalog.mjauto.cz/detail.phtml?kod=klk8108280 .
Vilík píše:Ahoj Toyoťáci!
Můžete mi,prosím,pomoci se sehnáním nové kapoty ma mého broučka Toyota Starlet,r.v.1996?V sobotu ho manželce naboural jeden ožralý 25-letý týpek na Nechranické přehradě u nás v sev.Čechách.Pokud možno Ústecký,Liberecký,Karlovarský a Středočeský kraj.Už jsem kontaktoval autorizované dovozce Toyoty a psal na několik vrakovišť a zatím mám smůlu.Pomůžete?Předem Vám všem moc děkuji!
Vilík
Člen Týmu

Pomoc s ND

Příspěvek od Vilík »

Čau Cipis!
Dík za kontakt.Ta cena je perfektní vzhledem k tomu že autorizovaní prodejci chtějí kolem 6500,-Kč včetně DPH!A tady je cena o hodně nižší a to nemluvím cena bez DPH!.Tu já potřebuji. Už se mi ozvaly i obě vrakoviště.Jedno v Praze 10 a to v Hradešíně.Oba mají,ale jak to vypadá nevím.Nezbyde než tam zajet.
Komanche

Příspěvek od Komanche »

mjauto a Hradesin doporucuju, s obema naprosta spokojenost.
cipis
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cipis »

Mjauto mě posledně namíchlo, protože jsem si to přihasil pro výfuk a nebyl, přitom jsem v objednávce mobil uvedl - nezavolali. Mno, poslali mi to pak PPLkem zadarmo až domů.
A teď už jezdím s novým výfukem - to je ticho najednou ...
Asi toho měli zrovna moc. Jinak naprostá spokojenost - objednání po ICQ, většinou je to do druhého dne, ...
Komanche píše:mjauto a Hradesin doporucuju, s obema naprosta spokojenost.
Toyota Starlet 1,3l EP82 (r.v. 92) 55kW 2E-E šedá (moje)
Toyota Starlet 1,3l EP82 (r.v. 93) 55kW 2E-E červená (ségra)
IFA Multicar M25 sklopka (r.v. 84) 33kW, 2l diesel (moje)
Vilík
Člen Týmu

Pomoc s ND

Příspěvek od Vilík »

Nazdar Komanche!
V Hradešíně mají,ale je prý s dost hlubokýma důlkama uprostřed kapoty.V Kutnohorský ulici v Praze-10 mají dvě a včera jsem telefonicky mluvil s majitelem.Popsal mi stav a asi tam zajedu.Ta jedna je téměř bez vad,akorát nad levým světlem je prasklá metalická barva.Cena je solidní a v nejhorším se můžu v Hradešíně stavit.
Koukal jsem i k MJAUTO a nestačil jsem se divit nad sortimentem.Já pracně sháněl ložiska a náboj a tady je mají normálně!Dík Cipisovi za kontakt a Tobě za garanci služeb!
Ať nám Toyotky slouží!
Komanche

Příspěvek od Komanche »

az vymenim motor tak snad zas bude slouzit ;)
Vilík
Člen Týmu

Pomoc s ND

Příspěvek od Vilík »

Ahoj Komanche!Tak to zase není snad tak složitý ne?
Komanche

Příspěvek od Komanche »

pro me rozhodne ne, protoze na to mam lidi :D ;)
Vilík
Člen Týmu

Příspěvek od Vilík »

Pak není co řešit! :P Já si kromě novýho laku na kapotu udělám všechno sám a vím že bude všechno OK. :D
JouiCZ
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Prodám starleta a nejaký ten hit

Příspěvek od JouiCZ »

Ahoj Tak jsme se zaregistroval,jelikož mám starleta celkově 2 ale jeden je bouraný a nevím kam sním.Nemá někdo o něho zájem. Fotky jsou na www.tth.gzk.cz v prodáváme.Cena která tam je je neodpovídající.Mělo by tam být spíše dohodou.Mám k tomu doklady a tak.Snad to někoho zaujme,jinak nevíte o nějakém dobrém improovmentu ? :)
Vlastním Starleta 98RV 1,3 4E-FE 16V 55KW
No a teď se přidal Lexus IS 200 114kw snad stačí :D
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Vilík píše:Nazdar Komanche!
V Hradešíně mají,ale je prý s dost hlubokýma důlkama uprostřed kapoty.V Kutnohorský ulici v Praze-10 mají dvě a včera jsem telefonicky mluvil s majitelem.Popsal mi stav a asi tam zajedu.Ta jedna je téměř bez vad,akorát nad levým světlem je prasklá metalická barva.Cena je solidní a v nejhorším se můžu v Hradešíně stavit.
Koukal jsem i k MJAUTO a nestačil jsem se divit nad sortimentem.Já pracně sháněl ložiska a náboj a tady je mají normálně!Dík Cipisovi za kontakt a Tobě za garanci služeb!
Ať nám Toyotky slouží!
kdyžtak kvuli novým dílum se klidne ozvi i me, mylsím že co se týče cen jsme ještě pod MJ auto :)
cipis
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Re: Prodám starleta a nejaký ten hit

Příspěvek od cipis »

Kudla, nemohl to někdo nabořit dřív??
Já tu pravou stranu mám už opravenou ...
:-)
JouiCZ píše:Ahoj Tak jsme se zaregistroval,jelikož mám starleta celkově 2 ale jeden je bouraný a nevím kam sním.Nemá někdo o něho zájem. Fotky jsou na www.tth.gzk.cz v prodáváme.Cena která tam je je neodpovídající.Mělo by tam být spíše dohodou.Mám k tomu doklady a tak.Snad to někoho zaujme,jinak nevíte o nějakém dobrém improovmentu ? :)
Toyota Starlet 1,3l EP82 (r.v. 92) 55kW 2E-E šedá (moje)
Toyota Starlet 1,3l EP82 (r.v. 93) 55kW 2E-E červená (ségra)
IFA Multicar M25 sklopka (r.v. 84) 33kW, 2l diesel (moje)
JouiCZ
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JouiCZ »

No jo ono to mám doma asi ROk..kruci..hm a nikdo to nechtěl..Ale budu rád když se toho zbavím,klidně i za 3 s papirama cele auto.3kola oz(originály) jsou vporádku :!: ..jen je to i prez kapotu :cry:
JouiCZ
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JouiCZ »

Idaho píše:
Vilík píše:Nazdar Komanche!
Ať nám Toyotky slouží!
kdyžtak kvuli novým dílum se klidne ozvi i me, mylsím že co se týče cen jsme ještě pod MJ auto :)
Nemohl by někdo sehnat turbo motor :twisted:
Odpovědět

Zpět na „Starlet“