Celica 5. gen. výměna sedaček
- uruem
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Celica 5. gen. výměna sedaček
Zdravím, rozhodl jsem se vyměnit přední sedačky v Celice protože se mi ty originální ani od GT nezamlouvají, měl jsem nejdřív v úmyslu pořídit druhovýrobu, uvažoval jsem jen o kvalitních výrobcích (recaro, sparco, atd.) ale nakonec se mi dostali do ruky sedačky ze Subaru Impreza WRX STi, jsou původně vyrobený od Recara ale jako prvovýroba dávána v továrně.
Dnes mi dorazili, a nevěřil jsem vlastním očím ale přední uchyty naprosto sedí, jen zadní mají cca o 1-2cm na každé straně širší, Myslíte že bude vadit když je o tento rozměr ohnu nebo raději převařit pojezdy ?
A ještě ty sedačky mám z Japonské verze tedy štelovací sedačku bude mít spolujezdec .
Dnes mi dorazili, a nevěřil jsem vlastním očím ale přední uchyty naprosto sedí, jen zadní mají cca o 1-2cm na každé straně širší, Myslíte že bude vadit když je o tento rozměr ohnu nebo raději převařit pojezdy ?
A ještě ty sedačky mám z Japonské verze tedy štelovací sedačku bude mít spolujezdec .
-
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
No já jsem přemýšlel že bych tam dal něco pohodlnějšího. Ty Sti jsou dost tvrdé mi přijdou a slyšel jse mže Gti jsou lepší tak snad jsem slyšel dobře.biscuit píše:znebra: kdybys chtel, budou brzo k mani sti sedacky. jsou nepotrhany a nepropaleny, rekl bych pomerne zachovaly... v neposledni rade i cisty - nejsem zadny zpoceny spinavy prase ja uz snad konecne budu mit ocalouneny novy...
cena "za hubicku"
Toyota Celica 1.6 STi (AT180)
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Z 5G GTi /GT4 jsou jedna báseň, když jsou v supr stavu, i fogi- táta si je pochvaloval- a to přesedlal z land cruiseru... nemaj sebemenší chybu... jen nesmíš mít prdel jak prase a umět nastupovat a vystupovat tak, abys je nezničil tak jako jsou zničený všechny z cca 80% protože lidi si neuměj sedat do nízkýho auta--- kreteni pak je zničej-boční opěrky. což se právě ale netýká 7G... ty je maj jinak tvarovaný.... pro invalidy a retardy... ale jsou hezký a taky pohodlný... ok.
Těžko v týhle době seženeš obě přední z 5G aby byly perfecto... protože maj prostě boční vedení moc vystouplý a lidi to odřou a zničej... svojí nemotorností... u 7G je boční vedení mnohem užší a tim pádem nezničený... to samý u 6g... ale tam to zase neni o designu... v 6g vypadaj sedačky prostě standardně... jako v jakýkoliv limuzíně, ale jsou pohodlný, tooo jo... design ale 0, aby byly zajímavý trošku, musej mít opravdu geniální povrch, design a konzistenci
Těžko v týhle době seženeš obě přední z 5G aby byly perfecto... protože maj prostě boční vedení moc vystouplý a lidi to odřou a zničej... svojí nemotorností... u 7G je boční vedení mnohem užší a tim pádem nezničený... to samý u 6g... ale tam to zase neni o designu... v 6g vypadaj sedačky prostě standardně... jako v jakýkoliv limuzíně, ale jsou pohodlný, tooo jo... design ale 0, aby byly zajímavý trošku, musej mít opravdu geniální povrch, design a konzistenci
Naposledy upravil(a) micron dne stř 17.07.2013, 12:52, celkem upraveno 3 x.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
-
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
To jsem rád že jsem slyšel správně. Nevíš jestli je tam možnost polohovat si sklon zad? U Sti to jaksi taksi není a opěrka hlavy tam taky stojí trošku za ...micron píše:Z 5G GTi /GT4 jsou jedna báseň, když jsou v supr stavu, i fogi- táta si je pochvaloval- a to přesedlal z land cruiseru... nemaj sebemenší chybu... jen nesmíš mít prdel jak prase a umět nastupovat a vystupovat tak, abys je nezničil tak jako jsou zničený všechny z cca 80% protože lidi si neuměj sedat do nízkýho auta--- kreteni pak je zničej-boční opěrky. což se právě ale netýká 7G... ty je maj jinak tvarovaný.... pro invalidy a retardy... ale jsou hezký a taky pohodlný... ok.
Toyota Celica 1.6 STi (AT180)