Pozdrav a postřehy z koupě ojeté T25 D-CAT 130kW
JJ kubatura je nad 2200 což je předěl... Nakonec jsem vzal u kooperativy pov ruč včetně čelního skla za 6000 ročně, bez skla by to bylo za cca 4500. Furt mi to přijde docela dobrý, když jsem to kupoval u toyoty, nabízeli mi Allianz za 7500 bez skla, což už mi přišlo dost. Asi bych někde jinde uhádal nižší cenu o nějakých 1000 ká, ale než běhat a shánět, ten strávený čas je dražší 

- extremehany
- Věčnej rejpal
Nepotřebuješ nikde běhat, stačí pročítat i jiné vlákna - http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=13031Honza K. píše:JJ kubatura je nad 2200 což je předěl... Nakonec jsem vzal u kooperativy pov ruč včetně čelního skla za 6000 ročně, bez skla by to bylo za cca 4500. Furt mi to přijde docela dobrý, když jsem to kupoval u toyoty, nabízeli mi Allianz za 7500 bez skla, což už mi přišlo dost. Asi bych někde jinde uhádal nižší cenu o nějakých 1000 ká, ale než běhat a shánět, ten strávený čas je dražší
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou

http://moje.auto.cz/m5t/avik.html

Mě to Jirka pro letošek přepočítal AllRisk 5% spoluučast - necelých 7tKč
s nulou by to bylo o900 víc.

T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/

No to je skvělé, díky!!! Mám dojem, že mám teď vyšší limity než co nabízí Jirka, ale fakt by to bylo levnější.m5t píše: Nepotřebuješ nikde běhat, stačí pročítat i jiné vlákna - http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=13031
Čeho se ale bojím, je to vypovídání smlouvy, co se mě stalo - končila mi pojistka na staré auto a zdála se mi drahá, tak jsem zašel na doporučení bráchy k paní co dělá Allianz a ta mi řekla, že už jsem propásl lhůtu, do kdy můžu bez problémů vycouvat (tuším tam bylo něco kolem 6 týdnů před koncem pojistky) a že se to dá vyřešit tak, že jako prodám auto, tj. donesu do KOop smlouvu o prodeji, tím se to ukončí ihned no a není pak problém mít smlouvu u nich... Chyba lávky, za cca měsíc dopis od Koop a vážený pane, zjistili jsme, že auto je registrované stále na vás a zaplať tlusťochu, časy jsou zlé a pojistka stále tedy běží. No nebylo mi dobře, 2 povinná ručení to nasere, takže jsem naběhl ihned do koop a co s tím. Dopadlo to tak, že jsem jako nezaplatil a po cca půl roce mi smlouva u nich skončila. Výsledek? skoro 4 tácy v řiti a babu jsem měl chuť zažalovat, netušil jsem, že ze mě udělala podvodníka, prý se to běžně dělá. No asi prd baba potřebovala kšeft, takže jsem už opatrnej... No zjistím jak to řeší ten Jirka a uvidím...
Každopádně ještě jednou díky za odkaz!
PS. Ta aktualizace je někdy z 2010, to už je hodně dávno - pořád funguje? I ten jeho email?
Ještě než zalehnu (dneska se mi nějak nechce spát, asi to kafe pozdě večer), tak popěju ódu na Aral ultimate Diesel. Tímto patří dík hudyssovi za tip, dnešní jízdy převážně po městě, kdy je už konečně trochu teplo, a teď druhé natankování ultimate dieselu mám pocit, že je projev jiný než předtím, možná se něco pročistilo nebo se mi to jenom zdá, nebo proto, že mám nové a tiché gumy, nevím, ale tenhle diesel, to je fakt něco, auto jako by přestalo mít hrubší projev v nízkých otáčkách těsně nad volnoběhem a zvuk při jízdě, dokud je motor ještě slyšet, jak benzín (ne, prosím žádné narážky a chichotání od zarytých bezníňáků
). Odezva na plyn skvělá, asi už nebudu tankovat nic jiného pokud bude možnost. Kruci, až jsem se načapal, že si vymýšlím důvody, proč jet tam nebo jinam, nebo použít okliku, hlavně když pojedu déle 

Hele me taky pripada, ze kdyz jsem natankoval u nas, treba Benzinu, tak motor byl hlucnejsi a jeste k tomu auto zlenivelo. Jedine snad na OMV Maxx je to stejny. Ale proc davat skoro 39kc za litr, kdyz muzu dat Ultimate zhruba za 37,2 pri ceste na nakup do Nemecka.
T Avensis Wagon 2.0 D-4D /2004/ -Ex
Ford Grand C-max 1,6 EB /2012/
Ford Grand C-max 1,6 EB /2012/
- extremehany
- Věčnej rejpal
-
- Věčnej rejpal
Počkejte do zimy, můžete tankovat kde chcete a ten libý zvuk připomínající traktor bude zpátky... Naftu jsem měl 5 let, takže vím o čem je řeč...Honza K. píše:Ještě než zalehnu (dneska se mi nějak nechce spát, asi to kafe pozdě večer), tak popěju ódu na Aral ultimate Diesel. Tímto patří dík hudyssovi za tip, dnešní jízdy převážně po městě, kdy je už konečně trochu teplo, a teď druhé natankování ultimate dieselu mám pocit, že je projev jiný než předtím, možná se něco pročistilo nebo se mi to jenom zdá, nebo proto, že mám nové a tiché gumy, nevím, ale tenhle diesel, to je fakt něco, auto jako by přestalo mít hrubší projev v nízkých otáčkách těsně nad volnoběhem a zvuk při jízdě, dokud je motor ještě slyšet, jak benzín (ne, prosím žádné narážky a chichotání od zarytých bezníňáků). Odezva na plyn skvělá, asi už nebudu tankovat nic jiného pokud bude možnost. Kruci, až jsem se načapal, že si vymýšlím důvody, proč jet tam nebo jinam, nebo použít okliku, hlavně když pojedu déle
Toyota Avensis 1,8 VVti kombi, 95 kW, r.v. 2006
- extremehany
- Věčnej rejpal
tys měl common rail ?Roman Jašek píše:Počkejte do zimy, můžete tankovat kde chcete a ten libý zvuk připomínající traktor bude zpátky... Naftu jsem měl 5 let, takže vím o čem je řeč...Honza K. píše:Ještě než zalehnu (dneska se mi nějak nechce spát, asi to kafe pozdě večer), tak popěju ódu na Aral ultimate Diesel. Tímto patří dík hudyssovi za tip, dnešní jízdy převážně po městě, kdy je už konečně trochu teplo, a teď druhé natankování ultimate dieselu mám pocit, že je projev jiný než předtím, možná se něco pročistilo nebo se mi to jenom zdá, nebo proto, že mám nové a tiché gumy, nevím, ale tenhle diesel, to je fakt něco, auto jako by přestalo mít hrubší projev v nízkých otáčkách těsně nad volnoběhem a zvuk při jízdě, dokud je motor ještě slyšet, jak benzín (ne, prosím žádné narážky a chichotání od zarytých bezníňáků). Odezva na plyn skvělá, asi už nebudu tankovat nic jiného pokud bude možnost. Kruci, až jsem se načapal, že si vymýšlím důvody, proč jet tam nebo jinam, nebo použít okliku, hlavně když pojedu déle
Toyota Avensis Combi 2,2 D-4D 110 kW 2008
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
V zimě jo, vo tom žádnáRoman Jašek píše:Počkejte do zimy, můžete tankovat kde chcete a ten libý zvuk připomínající traktor bude zpátky... Naftu jsem měl 5 let, takže vím o čem je řeč...