Pozdrav a postřehy z koupě ojeté T25 D-CAT 130kW

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
mrazik
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrazik »

Generali havarijko + POV za avensise rocne 7500 Kc
Uniqua - nova Honda Jazz havarijko + POV rocni platba 6563 Kc
Toyota Avensis Kombi 2.0 D-4D 93kW - bejvávalo
Honda Jazz 1.4 CVT
AVEADA
Člen Týmu

Příspěvek od AVEADA »

D-CAT je o dost dražší nez 2 litr. Když jsme uzavíral smlouvu, nevěděl jsem přesně obsah, řekl jsem 2200 a bylo to o skoro 3000 Kč levnějsí, než když jsem potom přiznal 2238 (plus minus).
Avensis 2007 D-CAT kombi
Honza K.
Manager Týmu

Příspěvek od Honza K. »

JJ kubatura je nad 2200 což je předěl... Nakonec jsem vzal u kooperativy pov ruč včetně čelního skla za 6000 ročně, bez skla by to bylo za cca 4500. Furt mi to přijde docela dobrý, když jsem to kupoval u toyoty, nabízeli mi Allianz za 7500 bez skla, což už mi přišlo dost. Asi bych někde jinde uhádal nižší cenu o nějakých 1000 ká, ale než běhat a shánět, ten strávený čas je dražší :roll:
TOYOTA AVENSIS COMBI 2,2 D-CAT 130 kW (12/2006)Obrázek
hudyss
Věčnej rejpal

Příspěvek od hudyss »

Já měl ještě tak 4 roky dozadu Allianz Pov+Hav za 21tis ročně. Pak cca 13tis u Koop přes člena toyota klubu. A ted už mám přes kamarádku za 9,5tis taky u Koop a je tam vše co tam mohla dát.
T Avensis Wagon 2.0 D-4D /2004/ -Ex
Ford Grand C-max 1,6 EB /2012/
extremehany
Věčnej rejpal

Příspěvek od extremehany »

hele pokud se mi stím bude chtít sr*t, tak to naskenuji a začerním :D

Platím lehce přes 6000 Kč, za povko s havarijkou
Toyota Avensis Combi 2,2 D-4D 110 kW 2008
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

Honza K. píše:JJ kubatura je nad 2200 což je předěl... Nakonec jsem vzal u kooperativy pov ruč včetně čelního skla za 6000 ročně, bez skla by to bylo za cca 4500. Furt mi to přijde docela dobrý, když jsem to kupoval u toyoty, nabízeli mi Allianz za 7500 bez skla, což už mi přišlo dost. Asi bych někde jinde uhádal nižší cenu o nějakých 1000 ká, ale než běhat a shánět, ten strávený čas je dražší :roll:
Nepotřebuješ nikde běhat, stačí pročítat i jiné vlákna - http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=13031
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou :-) Obrázek
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
hudyss
Věčnej rejpal

Příspěvek od hudyss »

No taky jsem to měl přes Jirku a ted jeste o 3k levnejsi :P
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

Mě to Jirka pro letošek přepočítal AllRisk 5% spoluučast - necelých 7tKč :wink: s nulou by to bylo o900 víc.
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou :-) Obrázek
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
Honza K.
Manager Týmu

Příspěvek od Honza K. »

m5t píše: Nepotřebuješ nikde běhat, stačí pročítat i jiné vlákna - http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=13031
No to je skvělé, díky!!! Mám dojem, že mám teď vyšší limity než co nabízí Jirka, ale fakt by to bylo levnější.
Čeho se ale bojím, je to vypovídání smlouvy, co se mě stalo - končila mi pojistka na staré auto a zdála se mi drahá, tak jsem zašel na doporučení bráchy k paní co dělá Allianz a ta mi řekla, že už jsem propásl lhůtu, do kdy můžu bez problémů vycouvat (tuším tam bylo něco kolem 6 týdnů před koncem pojistky) a že se to dá vyřešit tak, že jako prodám auto, tj. donesu do KOop smlouvu o prodeji, tím se to ukončí ihned no a není pak problém mít smlouvu u nich... Chyba lávky, za cca měsíc dopis od Koop a vážený pane, zjistili jsme, že auto je registrované stále na vás a zaplať tlusťochu, časy jsou zlé a pojistka stále tedy běží. No nebylo mi dobře, 2 povinná ručení to nasere, takže jsem naběhl ihned do koop a co s tím. Dopadlo to tak, že jsem jako nezaplatil a po cca půl roce mi smlouva u nich skončila. Výsledek? skoro 4 tácy v řiti a babu jsem měl chuť zažalovat, netušil jsem, že ze mě udělala podvodníka, prý se to běžně dělá. No asi prd baba potřebovala kšeft, takže jsem už opatrnej... No zjistím jak to řeší ten Jirka a uvidím...
Každopádně ještě jednou díky za odkaz!

PS. Ta aktualizace je někdy z 2010, to už je hodně dávno - pořád funguje? I ten jeho email?
Honza K.
Manager Týmu

Příspěvek od Honza K. »

Ještě než zalehnu (dneska se mi nějak nechce spát, asi to kafe pozdě večer), tak popěju ódu na Aral ultimate Diesel. Tímto patří dík hudyssovi za tip, dnešní jízdy převážně po městě, kdy je už konečně trochu teplo, a teď druhé natankování ultimate dieselu mám pocit, že je projev jiný než předtím, možná se něco pročistilo nebo se mi to jenom zdá, nebo proto, že mám nové a tiché gumy, nevím, ale tenhle diesel, to je fakt něco, auto jako by přestalo mít hrubší projev v nízkých otáčkách těsně nad volnoběhem a zvuk při jízdě, dokud je motor ještě slyšet, jak benzín (ne, prosím žádné narážky a chichotání od zarytých bezníňáků 8) ). Odezva na plyn skvělá, asi už nebudu tankovat nic jiného pokud bude možnost. Kruci, až jsem se načapal, že si vymýšlím důvody, proč jet tam nebo jinam, nebo použít okliku, hlavně když pojedu déle :roll:
hudyss
Věčnej rejpal

Příspěvek od hudyss »

Hele me taky pripada, ze kdyz jsem natankoval u nas, treba Benzinu, tak motor byl hlucnejsi a jeste k tomu auto zlenivelo. Jedine snad na OMV Maxx je to stejny. Ale proc davat skoro 39kc za litr, kdyz muzu dat Ultimate zhruba za 37,2 pri ceste na nakup do Nemecka.
extremehany
Věčnej rejpal

no já zjistil, že když jezdím na OMV MaxxMotion kterej je sice dražší, tak mám minimálně o půl litra menší spotřebu, takže se mi vyplatí i vyšší cena. Benzina je hnus...
Roman Jašek
Věčnej rejpal

Příspěvek od Roman Jašek »

Honza K. píše:Ještě než zalehnu (dneska se mi nějak nechce spát, asi to kafe pozdě večer), tak popěju ódu na Aral ultimate Diesel. Tímto patří dík hudyssovi za tip, dnešní jízdy převážně po městě, kdy je už konečně trochu teplo, a teď druhé natankování ultimate dieselu mám pocit, že je projev jiný než předtím, možná se něco pročistilo nebo se mi to jenom zdá, nebo proto, že mám nové a tiché gumy, nevím, ale tenhle diesel, to je fakt něco, auto jako by přestalo mít hrubší projev v nízkých otáčkách těsně nad volnoběhem a zvuk při jízdě, dokud je motor ještě slyšet, jak benzín (ne, prosím žádné narážky a chichotání od zarytých bezníňáků 8) ). Odezva na plyn skvělá, asi už nebudu tankovat nic jiného pokud bude možnost. Kruci, až jsem se načapal, že si vymýšlím důvody, proč jet tam nebo jinam, nebo použít okliku, hlavně když pojedu déle :roll:
Počkejte do zimy, můžete tankovat kde chcete a ten libý zvuk připomínající traktor bude zpátky... Naftu jsem měl 5 let, takže vím o čem je řeč...
Toyota Avensis 1,8 VVti kombi, 95 kW, r.v. 2006
extremehany
Věčnej rejpal

Roman Jašek píše:
Honza K. píše:Ještě než zalehnu (dneska se mi nějak nechce spát, asi to kafe pozdě večer), tak popěju ódu na Aral ultimate Diesel. Tímto patří dík hudyssovi za tip, dnešní jízdy převážně po městě, kdy je už konečně trochu teplo, a teď druhé natankování ultimate dieselu mám pocit, že je projev jiný než předtím, možná se něco pročistilo nebo se mi to jenom zdá, nebo proto, že mám nové a tiché gumy, nevím, ale tenhle diesel, to je fakt něco, auto jako by přestalo mít hrubší projev v nízkých otáčkách těsně nad volnoběhem a zvuk při jízdě, dokud je motor ještě slyšet, jak benzín (ne, prosím žádné narážky a chichotání od zarytých bezníňáků 8) ). Odezva na plyn skvělá, asi už nebudu tankovat nic jiného pokud bude možnost. Kruci, až jsem se načapal, že si vymýšlím důvody, proč jet tam nebo jinam, nebo použít okliku, hlavně když pojedu déle :roll:
Počkejte do zimy, můžete tankovat kde chcete a ten libý zvuk připomínající traktor bude zpátky... Naftu jsem měl 5 let, takže vím o čem je řeč...
tys měl common rail ?
Honza K.
Manager Týmu

Příspěvek od Honza K. »

Roman Jašek píše:Počkejte do zimy, můžete tankovat kde chcete a ten libý zvuk připomínající traktor bude zpátky... Naftu jsem měl 5 let, takže vím o čem je řeč...
V zimě jo, vo tom žádná :) Než se ale motor ohřeje, tak to nějak přežiju, jak zabouchnu dveře, tak ten traktorový zvuk mizí, stejně tak když se rozjedu. No a že by zvuk benzínu, který v zimě na volnoběh za studena točil kolem 1600 otáček byl libější, to mi nepřišlo :) Jo a dneska mě trklo při vyjíždění z garáže, že ten ultimate diesel vůbec nesmrdí, mám to do kopce takže musím trochu s plynem a absolutně nic. Když jsem vyjížděl s Hondou (taky nafťák), tak vždycky smradu jak v Cařihradu. Nebo že by to celé dělaly ty zatracované filtry?
Odpovědět

Zpět na „Avensis“