Výměna předního blinkru u Avensise T22
Výměna předního blinkru u Avensise T22
Čau, nemáte někdo zkušenost s výměnnou levého předního blinkru u Avensise T22 (2001)? Je potřeba oddělat reflektor, nebo jak se tam dá dostat? Koupil jsem nový blinkr a je tam jen nějaká plastová páčka za zacvaknutí, ale potřebuji se tam zevnitř nějak dostat, abych vyndal ten starý.
Díky.
Díky.
přesně tak třeba dlouhý plochý šroubovák a baterku posvítit shora na zadní část blinkru je tam taková plastová packa na kterou se musí zatlačit a blinkr celý i s konektorem vypadně ven v případě zájmu zašlu na mail foto z haynes manuálumam dojem,ze nee.staci plochy sroubovak z hora dirou protáhnout a lehce zatlacit na tu packu,co vidíš na novem blinkru a odskoci to a vytahnout k sobe
toyota není renault aby se kvůli takové banalitě muselo sundávat celé světlo

Avensis kombi 1,8 linea terra 98´
Corolla 1,3 E11 HB 97´social edition
Subaru Legacy kombi 2,5 GX 01´ 115 KW/223 Nm
Corolla 1,3 E11 HB 97´social edition
Subaru Legacy kombi 2,5 GX 01´ 115 KW/223 Nm
Super, díky moc za rady, zkusím to. A když už jsme v tom, neporadíte mi, jak se dostat k nárazníku? Když jsem si rozbil ten blinkr, promáčkl jsem si i roh nárazníku pod blinkrem. Je to celé plastové, ale ten roh zůstal zamáčknutý dovnitř. Prasklé to není, tak by myslím stačilo to třeba trochu fénem nahřát a vytlačit to zpět. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Jak se tam dá k tomu rohu zevnitř dostat?