Vyskočil mi "vnitřek", sklo s motorkem atd, nic není rozbité
Zacvaknul jsem ho zpátky, ale asi ne úplně, a nebo nakřivo. Je to celé asi pootočené směrem k autu. Když ho tlačítkem nastavím na max ven, tak jsou v něm vidět přední dveře.
Nevíte někdo co s tím? Nebo máte diagram toho vnitřku, abych ho mohl "vyloupnout" a zasadit správně?
T27: Zrcátko vnější pravé
Se stav někde v Toyotě to by Ti mohli udělat na počkání a zdarma. Aspoň mě se před lety podařilo trefit kachnu
jel jsem do Budějovic a těsně před městen je krásná 4 proudová silnice. Valím si to 170 a zleva nízkoletící houf kachen. A ta poslední mi proletěla těsně nad kapotou ale štrejchla pravé zrcátko že z něj vyrazila zrcátko tak to viselo na drátech. Stavil jsem se tam v Toyotě tak to vrátili zpět zdarma 

Avensis 2.2 D-cat
Já jsem škrtnul o zed v úzkým podjezdu. Na laku není ani škrábnutí, ale ten vnitřek vyskočil. Potřeboval jsem jet, tak jsem to zacvaknul zpátky, takže se to ted bude muset zase rozebrat
Do Toyoty asi nakonec zajedu.
Jenom jak si vzpomínám jak to vypadalo, tak tam byl osičko-drátek, co má asi vymezovat vzdálenost vnitřní strany zrcátka, a ten jsem asi měl dát do patřičné dírky.

Jenom jak si vzpomínám jak to vypadalo, tak tam byl osičko-drátek, co má asi vymezovat vzdálenost vnitřní strany zrcátka, a ten jsem asi měl dát do patřičné dírky.