T27: Zrcátko vnější pravé

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
marosh
Člen Týmu

T27: Zrcátko vnější pravé

Příspěvek od marosh »

Vyskočil mi "vnitřek", sklo s motorkem atd, nic není rozbité
Zacvaknul jsem ho zpátky, ale asi ne úplně, a nebo nakřivo. Je to celé asi pootočené směrem k autu. Když ho tlačítkem nastavím na max ven, tak jsou v něm vidět přední dveře.
Nevíte někdo co s tím? Nebo máte diagram toho vnitřku, abych ho mohl "vyloupnout" a zasadit správně?
Atreides6
Manager Týmu

Příspěvek od Atreides6 »

Se stav někde v Toyotě to by Ti mohli udělat na počkání a zdarma. Aspoň mě se před lety podařilo trefit kachnu :) jel jsem do Budějovic a těsně před městen je krásná 4 proudová silnice. Valím si to 170 a zleva nízkoletící houf kachen. A ta poslední mi proletěla těsně nad kapotou ale štrejchla pravé zrcátko že z něj vyrazila zrcátko tak to viselo na drátech. Stavil jsem se tam v Toyotě tak to vrátili zpět zdarma :)
Avensis 2.2 D-cat
marosh
Člen Týmu

Příspěvek od marosh »

Já jsem škrtnul o zed v úzkým podjezdu. Na laku není ani škrábnutí, ale ten vnitřek vyskočil. Potřeboval jsem jet, tak jsem to zacvaknul zpátky, takže se to ted bude muset zase rozebrat :) Do Toyoty asi nakonec zajedu.
Jenom jak si vzpomínám jak to vypadalo, tak tam byl osičko-drátek, co má asi vymezovat vzdálenost vnitřní strany zrcátka, a ten jsem asi měl dát do patřičné dírky.
Odpovědět

Zpět na „Avensis“