Asi je to prídavné tiahlo vedľa plynu
  Asi sú to autá tak do roku 2000
 Asi sú to autá tak do roku 2000 Asi Camry to malo, ale neviem či nemá elektrický (a tiahlo plynu elektrické, ale lanko)
 Asi Camry to malo, ale neviem či nemá elektrický (a tiahlo plynu elektrické, ale lanko)Snažím sa zistiť či to mala nejaká Toyota a aký vrak mám hľadať

Díky za tipy
  Asi sú to autá tak do roku 2000
 Asi sú to autá tak do roku 2000 Asi Camry to malo, ale neviem či nemá elektrický (a tiahlo plynu elektrické, ale lanko)
 Asi Camry to malo, ale neviem či nemá elektrický (a tiahlo plynu elektrické, ale lanko)

Ku každému sú snímače spojky a plynu, ktoré to rozpojenie riadia. Sú na jednoduchom princípe - kéd zošlapneš pedál spojky/brzdy rozpoja tempomat.Jimmi píše:Mě by zajímalo, jak ty elektrické řeší náhlé ukončení funkce sešlápnutím brzdy/spojky/plynu. U toho podtlakového stačí vypustit "ventilek", tady by muselo být něco jako elektromagnetická spojka. Nebo se pletu....?

Tak som uvažoval, čo nezvyknem často a inšpiroval som sa tu:
 Tak som uvažoval, čo nezvyknem často a inšpiroval som sa tu: otázne je ako vymyslieť dlžku chodu samotného centrálu = nastaviť ho aby držal klatku v danej polohe nie je ťažké, ale  pri uvolnení má asi klatka dlhší chod (vzdialenosť otočenia aby sa zavrela) ako samotný centrál.
  otázne je ako vymyslieť dlžku chodu samotného centrálu = nastaviť ho aby držal klatku v danej polohe nie je ťažké, ale  pri uvolnení má asi klatka dlhší chod (vzdialenosť otočenia aby sa zavrela) ako samotný centrál.
 čo vy na to...
 čo vy na to...