Počet míst k sezení...
Počet míst k sezení...
Prosím o rychlou radu - kolik má Starlet (cca 1994) mist k sezeni? Diky 
podla stylu jazdy 5.8-6 mimo mesta a do 8 v meste (Corolla 1991, 920kg)femio píše:Aha:( no co bych chtel od mikro auta, jeste budu premejslet. Chci ho totiz koupit, ale obcas nas jezdi 5. A spotreba? 1.3 12v? Nemate zkusenosti?
Dikys
'Zero' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AF hatchback bez plutvicky, 162 000km.
'Hrča' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AGE GTi liftback s plutvickou, 400 000km.
http://www.toyotateam.sk
'Hrča' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AGE GTi liftback s plutvickou, 400 000km.
http://www.toyotateam.sk
IMHO bych tam 5 lidí skládat nechtěl. Možná dozadu 3 děti do deseti let, ale to je tak na 3 roky. (*edit: ne je tam skládat, ale vozit 
Spotřeba je do šesti litrů.
Já bych vzal aspoň corollu 4 - 5 dveřovou. Starlet se naložený kroutí a moc nejede, to je tak pro 2, max. s malým dítětem. Jenže je opruz strkat dozadu malé dítě v nosítku předními dveřmi.
Spotřeba je do šesti litrů.
Já bych vzal aspoň corollu 4 - 5 dveřovou. Starlet se naložený kroutí a moc nejede, to je tak pro 2, max. s malým dítětem. Jenže je opruz strkat dozadu malé dítě v nosítku předními dveřmi.

Ahoj!Mám Starletku z roku 1996 a jsem v poho.Dostaneš tam i větší lidi(táta 205cm a 105kilo,máma 170 a 85kg,já 183 a 90kg) a jedu v poho i 140.Spotřebu jsem měřil jen jednou a vyšlo mi 6 normální ježdění a pod 5 když jsem jel dálku.
S cenou náhradních dílů to taky není zase tak hrozný a dá se sehnat přes vrakoviště dost věcí.
Mluvím za sebe protože jezdíme většinou už ve dvou ale nedám na Berušku dopustit!
S cenou náhradních dílů to taky není zase tak hrozný a dá se sehnat přes vrakoviště dost věcí.
Mluvím za sebe protože jezdíme většinou už ve dvou ale nedám na Berušku dopustit!
Toyota Starlet 1,3 EP91 55kW
Krásný červený brouček!!!
Krásný červený brouček!!!
-
Komanche
Tak jsem se na nej byl podivat, a abych pravdu rekl, tak jsem byl celkem mile prekvapen. Dva lidi se vzadu svezou celkem pohodlne, ja sice nejsem zadnej cahoun (cca 175cm), a mel jsem celkem prostor i pro nohy i pro hlavu. Mimochodem znamej ma BMW 330 Combi rv. 2000, a kdyz ridi, tak si za nej nikdo nesedne! No a nastupovani a vystupovani taky celkem OK. Jeste premluvit pritelkyni, ktary se Starlet moc nelibi, a jdu do nej:)