Počet míst k sezení...
Počet míst k sezení...
Prosím o rychlou radu - kolik má Starlet (cca 1994) mist k sezeni? Diky 

podla stylu jazdy 5.8-6 mimo mesta a do 8 v meste (Corolla 1991, 920kg)femio píše:Aha:( no co bych chtel od mikro auta, jeste budu premejslet. Chci ho totiz koupit, ale obcas nas jezdi 5. A spotreba? 1.3 12v? Nemate zkusenosti?
Dikys
'Zero' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AF hatchback bez plutvicky, 162 000km.
'Hrča' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AGE GTi liftback s plutvickou, 400 000km.
http://www.toyotateam.sk
'Hrča' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AGE GTi liftback s plutvickou, 400 000km.
http://www.toyotateam.sk
IMHO bych tam 5 lidí skládat nechtěl. Možná dozadu 3 děti do deseti let, ale to je tak na 3 roky. (*edit: ne je tam skládat, ale vozit 
Spotřeba je do šesti litrů.
Já bych vzal aspoň corollu 4 - 5 dveřovou. Starlet se naložený kroutí a moc nejede, to je tak pro 2, max. s malým dítětem. Jenže je opruz strkat dozadu malé dítě v nosítku předními dveřmi.

Spotřeba je do šesti litrů.
Já bych vzal aspoň corollu 4 - 5 dveřovou. Starlet se naložený kroutí a moc nejede, to je tak pro 2, max. s malým dítětem. Jenže je opruz strkat dozadu malé dítě v nosítku předními dveřmi.

Ahoj!Mám Starletku z roku 1996 a jsem v poho.Dostaneš tam i větší lidi(táta 205cm a 105kilo,máma 170 a 85kg,já 183 a 90kg) a jedu v poho i 140.Spotřebu jsem měřil jen jednou a vyšlo mi 6 normální ježdění a pod 5 když jsem jel dálku.
S cenou náhradních dílů to taky není zase tak hrozný a dá se sehnat přes vrakoviště dost věcí.
Mluvím za sebe protože jezdíme většinou už ve dvou ale nedám na Berušku dopustit!
S cenou náhradních dílů to taky není zase tak hrozný a dá se sehnat přes vrakoviště dost věcí.
Mluvím za sebe protože jezdíme většinou už ve dvou ale nedám na Berušku dopustit!
Toyota Starlet 1,3 EP91 55kW
Krásný červený brouček!!!
Krásný červený brouček!!!
Tak jsem se na nej byl podivat, a abych pravdu rekl, tak jsem byl celkem mile prekvapen. Dva lidi se vzadu svezou celkem pohodlne, ja sice nejsem zadnej cahoun (cca 175cm), a mel jsem celkem prostor i pro nohy i pro hlavu. Mimochodem znamej ma BMW 330 Combi rv. 2000, a kdyz ridi, tak si za nej nikdo nesedne! No a nastupovani a vystupovani taky celkem OK. Jeste premluvit pritelkyni, ktary se Starlet moc nelibi, a jdu do nej:)