vyfuk - zadny tlmic E11 3dv.(nove nahrady su vacsinou smejd)

vše ohledně modelové řady Corolla
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Lidi ja pořád nevím proč mate problémy s Bosalem. Ja ho beru Přes IC rovnou ze skladu Bosalu, je pravdu , nejsou to nejlevnější bosaly na nasem trhu ale zatím jsem na nej nemel jedinou reklamaci a mel jsem ho i na svých autech... :( nebude chyba spíše v tom že každý chce ušetřit a kupuje to nejlevnější a bere tedy nejaké kopie ? Vím že afera s kopiemi Bosalu tu byla ale zda se vše stáhlo z prodeje nebo je to prodáváno dál, to nevím..
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Nevím, ten konec jsem měl od MJAuto a vypadal tak nějak normálně... i když pravda na pohled nějaká super kvalita to není, sváry mi přišly celkem odfláknutý. Co je na tom zajímavý je dírka, kterou má v plášti na straně vstupu, možná na odtok kondenzátu - originál to nemá.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

Beaver> Nevím, jak u Ravky, ale u corolly jsou ty odtokový dírky v čelu a dnu toho tlumiče.. Já jsem teď před víkendem zjistil, kolik vody může zkondenzovat ve výfuku, když s autem rok nejezdíš... v průjezdu 9x3x4 m byla kouřová clona a za autem na zemi ve vzdálenosti 4 metrů jak když vezmeš konev a rozleješ (po zahřátí a vytočení motoru aby se ta voda dostala ven). :shock: :? :D
Holomek!
Sobala Jan
Člen Týmu

Příspěvek od Sobala Jan »

Dal jsem na E9 1.6 4AF Walkra a ten šmejd odešel po dvou a půl roku,pak jsem koupil výfuk v Polsku za třetinovou cenu Walkra i s motáži a až mě sralo jak byl tichej.Auto jsem prodal po třech letech a výfuk byl O.K.
Originál E9 byl sportovně laděný a při sešlápnutí plynu měl zvuk startujicího letadla-pastva pro ucho.
Odpovědět

Zpět na „Corolla“