Amount: $168.00 USD
Tak?

dobrá volba... no stress man
  dobrá volba... no stress man   nemá to smysl lámat přes koleno... tam to bude pěkně v klídku...relax
 nemá to smysl lámat přes koleno... tam to bude pěkně v klídku...relax   ty vaše motory vti/vvti jsou fakt psychoooo
 ty vaše motory vti/vvti jsou fakt psychoooo 

/ i takzvanýcch konečních rešení.....
/ i takzvanýcch konečních rešení.....
 po těch kozlících no ale mam krásnej 1/2 litřík s ouškem... ten design týhle sklenice je jako DS4---- je to úlez---- úlez....
 po těch kozlících no ale mam krásnej 1/2 litřík s ouškem... ten design týhle sklenice je jako DS4---- je to úlez---- úlez....   to je takovej úlez že jsem se přiznal že kradu půllitry... ale že za tenhle zapaltim... " svlečna se smála a prej 50,- okej
 to je takovej úlez že jsem se přiznal že kradu půllitry... ale že za tenhle zapaltim... " svlečna se smála a prej 50,- okej  
 s uchem...
 s uchem...

. Borců na fóru který skládají motory je tady habaděj. Kdo ti  vlastně skládá motor nějak jsem se v tom ztratil.
 . Borců na fóru který skládají motory je tady habaděj. Kdo ti  vlastně skládá motor nějak jsem se v tom ztratil. .A vzájemně se jdou sežrat zákulisně.
 .A vzájemně se jdou sežrat zákulisně.  
  tím mě trápí v současnoti pojišťovna začínám v tom být profík i dnes v noci ji dělám.
 tím mě trápí v současnoti pojišťovna začínám v tom být profík i dnes v noci ji dělám. ale v mém soukromém ,,chlívě "mám ještě nějaké ,,uloženky" a budou tam podle všeho vyleštěné po novém laku jen ležet.
  ale v mém soukromém ,,chlívě "mám ještě nějaké ,,uloženky" a budou tam podle všeho vyleštěné po novém laku jen ležet. "zelení" věděli,pro ty ostatní zde. Tohle je log programovatelné jednotky převedený do excelu kvůli snadnějšímu vyhledávání,někomu to přijde jako spousta čísel. Takže z toho uděláme takový malý seriál na pokračování.
 "zelení" věděli,pro ty ostatní zde. Tohle je log programovatelné jednotky převedený do excelu kvůli snadnějšímu vyhledávání,někomu to přijde jako spousta čísel. Takže z toho uděláme takový malý seriál na pokračování.