Nahranie T25 firmware ECU za normalnu cenu?

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
feronovak
Řidič

Nahranie T25 firmware ECU za normalnu cenu?

Příspěvek od feronovak »

V presove mi to chcu zrobit za 126 eur, co mi pride uplne vystrelene. Nevie mi niekto doporucit lepsi a lacnejsi servis? Ved za toto sa mi oplati ist aj do polska.
<i>--------------------------------------------------------------------------------
Dobrý deň

Aktualizovať software v Avensis T25 je možné, táto služba je však spoplatnená podľa aktuálneho cenníka, t.j. 126,05€ s DPH.

S pozdravom
Patrik Macek
vedúci servisu
toyota.servis.po@pkauto.eu
--------------------------------------------------------------------------------</i>
Toyota Avensis Combi D-CAT 2006
waterford26
Manager Týmu

Příspěvek od waterford26 »

Zaujimave..mne prisla napriklad z hlavneho servisu pre irsko v Dubline sprava, ze nemozu zarucit upgrade softu v mojej ecu pokial to nemaju napichnute na diagnostiku.. az vtedy vedia povedat ci su pre mna nejake upgradnute mapy k dispozicii. Upgrade sa totizto nerobil pre vsetky druhy motorov a ECU. Takze na ich mieste by som netrvdil, ze ti to vedia spravit.
PS..mne napisali ze tak ci tak by som zaplatitl za diagnostiku 65euro a za pripadny upgrade(ak je mozny) uz nic. To je sranda ako vedia zmrdi na slovensku spoplatnit uz aj dychanie kysliku :D .. neskutocne.
Avensis T25, r.v. 4/2003, 1,8 VVT-i (129hp), sedan.
Doteraz Ford maniak.. tak som skusil vsadit na spolahlivost ;)
feronovak
Řidič

Příspěvek od feronovak »

waterford26 píše:Zaujimave..mne prisla napriklad z hlavneho servisu pre irsko v Dubline sprava, ze nemozu zarucit upgrade softu v mojej ecu pokial to nemaju napichnute na diagnostiku.. az vtedy vedia povedat ci su pre mna nejake upgradnute mapy k dispozicii. Upgrade sa totizto nerobil pre vsetky druhy motorov a ECU. Takze na ich mieste by som netrvdil, ze ti to vedia spravit.
PS..mne napisali ze tak ci tak by som zaplatitl za diagnostiku 65euro a za pripadny upgrade(ak je mozny) uz nic. To je sranda ako vedia zmrdi na slovensku spoplatnit uz aj dychanie kysliku :D .. neskutocne.
Momenta za diagnostiku chcu osobitne 100 euro ;)

A este jedna perla:

<i>Mimochodom, Toyota zvolávacie akcie rieši doporučeným listom majiteľovi vozidla, s ktorým sa má preukazať v autorizovanom servise.</i>

Pricom viem, ze su ludia co maju DCAT a nemaju to z originalnej predajne a servisu a boli s tym vytlacenym papierom o zvolavacke v servise a urobili im to bezplatne. Nuz nie nadarmo je PK Auto povazovany za jeden z najhorsich servisov na vychode Slovenska. A to ani radsej ani nerozpravam co tam zazili kamarati a rodina s vozidlami znacky Opel
Toyota Avensis Combi D-CAT 2006
Odpovědět

Zpět na „Avensis“