V presove mi to chcu zrobit za 126 eur, co mi pride uplne vystrelene. Nevie mi niekto doporucit lepsi a lacnejsi servis? Ved za toto sa mi oplati ist aj do polska.
<i>--------------------------------------------------------------------------------
Dobrý deň
Aktualizovať software v Avensis T25 je možné, táto služba je však spoplatnená podľa aktuálneho cenníka, t.j. 126,05€ s DPH.
S pozdravom
Patrik Macek
vedúci servisu
toyota.servis.po@pkauto.eu
--------------------------------------------------------------------------------</i>
Nahranie T25 firmware ECU za normalnu cenu?
Nahranie T25 firmware ECU za normalnu cenu?
Toyota Avensis Combi D-CAT 2006
- waterford26
- Manager Týmu
Zaujimave..mne prisla napriklad z hlavneho servisu pre irsko v Dubline sprava, ze nemozu zarucit upgrade softu v mojej ecu pokial to nemaju napichnute na diagnostiku.. az vtedy vedia povedat ci su pre mna nejake upgradnute mapy k dispozicii. Upgrade sa totizto nerobil pre vsetky druhy motorov a ECU. Takze na ich mieste by som netrvdil, ze ti to vedia spravit.
PS..mne napisali ze tak ci tak by som zaplatitl za diagnostiku 65euro a za pripadny upgrade(ak je mozny) uz nic. To je sranda ako vedia zmrdi na slovensku spoplatnit uz aj dychanie kysliku
.. neskutocne.
PS..mne napisali ze tak ci tak by som zaplatitl za diagnostiku 65euro a za pripadny upgrade(ak je mozny) uz nic. To je sranda ako vedia zmrdi na slovensku spoplatnit uz aj dychanie kysliku

Avensis T25, r.v. 4/2003, 1,8 VVT-i (129hp), sedan.
Doteraz Ford maniak.. tak som skusil vsadit na spolahlivost
Doteraz Ford maniak.. tak som skusil vsadit na spolahlivost

Momenta za diagnostiku chcu osobitne 100 eurowaterford26 píše:Zaujimave..mne prisla napriklad z hlavneho servisu pre irsko v Dubline sprava, ze nemozu zarucit upgrade softu v mojej ecu pokial to nemaju napichnute na diagnostiku.. az vtedy vedia povedat ci su pre mna nejake upgradnute mapy k dispozicii. Upgrade sa totizto nerobil pre vsetky druhy motorov a ECU. Takze na ich mieste by som netrvdil, ze ti to vedia spravit.
PS..mne napisali ze tak ci tak by som zaplatitl za diagnostiku 65euro a za pripadny upgrade(ak je mozny) uz nic. To je sranda ako vedia zmrdi na slovensku spoplatnit uz aj dychanie kysliku.. neskutocne.

A este jedna perla:
<i>Mimochodom, Toyota zvolávacie akcie rieši doporučeným listom majiteľovi vozidla, s ktorým sa má preukazať v autorizovanom servise.</i>
Pricom viem, ze su ludia co maju DCAT a nemaju to z originalnej predajne a servisu a boli s tym vytlacenym papierom o zvolavacke v servise a urobili im to bezplatne. Nuz nie nadarmo je PK Auto povazovany za jeden z najhorsich servisov na vychode Slovenska. A to ani radsej ani nerozpravam co tam zazili kamarati a rodina s vozidlami znacky Opel
Toyota Avensis Combi D-CAT 2006