A přepínač bych taky neřešil, co ti brání říct, že se buď podělal otočný mechanismus zapínání světel (prostě se to tošilo naprázdno) nebo sis páčku omylem zničil/ulomil/apod. a koupil sis prostě novou, ale z vrakecu za pár šušňů a nechal sis ji tam dát. To že to bylo z auta, které mělo mlhovky na to tvoje, které je jakože nemá, už je detail. Za to snad nepůjdeš na pranýř, ne? A nesnažte se mi nikdo tvrdit, že když mám poškozený nejaký díl, tak musím dokoupit ten, který byl na aut typizovaný, to je blbost - hlavici řadící páky si můžu klidně koupit lebku, když se mi líbí nebo si můžu koupit zpětné zrcátko s displejem pro couvací kameru a i tu kameru si tam nainstalovat. Určitě to někdo máte a co? Taky to nebylo pro auto typizované...
Je to každýho věc a názor, beru všechny na klubu jako spolu-řidiče a kolegy (i když tady už bývalé, přece jen Avíka už nemám), ale jestli chce někdo řezat do nárazníku (jak jsem to tehdy udělal sám), nebo si dávat něco do světel, nějaké LED pásky (o kterých extrémně silně pochybuju, že na STK a u policie projdou), tak ať si to dotyčný klidně pořeší takhle neo jinak.
Mě přijde řešení mlhovky ven, LED místo nich za jednoduché, levné a elegantní, zákon splňující a neobechcávající a řešit tady zdroj světla a takový kraviny je zbytečné slovíčkaření. Jestli kvůli tomu někdo neprojde na STK, tak tam jsou snaživky snaživý co řeší kraviny. Když vidím na silnici frajery, kteří mají alibisticky rozsvícený parkovací světla, jako že přece svítí ne... nebo LEDky, který koupili v Bauhausu a neuvědomili si, že to jsou světla pod kuchyňskou linku a ne na denní svícení, tak by se mělo řešit toto. Takovýhle manící na STK projdou a to je v pořádku? Některý LEDky nejsou pořádně ani vidět přímo zepředu.
Neřešte tady slovíčkaření v legislativě, nemusí být? Nemusí, tak dám LED a mám klid, šetřím xenony a jsem spokojen