měnil jsem olej, a myslel jsem že ho mám v 5l kanistru dost, ale zapoměl jsem že 2,8l + 2,8l není 5l oleje
 , takže bych chtěl někde v kameném obchodě koupit 1l tohoto oleje, abych moch dolej k horní risce, ale ať koukam jak koukam, tak ho nemuzu nikde sehnat, nejspiš to dopadne tak, že objednám novej 5l kanistr po netu
, takže bych chtěl někde v kameném obchodě koupit 1l tohoto oleje, abych moch dolej k horní risce, ale ať koukam jak koukam, tak ho nemuzu nikde sehnat, nejspiš to dopadne tak, že objednám novej 5l kanistr po netu  (což se mi moc nechce), nevite někdo, kde by se dal koupit v obchodě nebo na č.s. v praze?
 (což se mi moc nechce), nevite někdo, kde by se dal koupit v obchodě nebo na č.s. v praze?Ps. pro jistotu je to 10w 40 olej total QUARTZ , SL, A3

A který je teda předepsaný!!!
 A který je teda předepsaný!!!  
   . Záleží na viskozitním indexu vůči účelu požití. Pro časté studené starty bych vzal 0W 40 nebo 5W 40, jinak 10W 40. API od SJ výše.
. Záleží na viskozitním indexu vůči účelu požití. Pro časté studené starty bych vzal 0W 40 nebo 5W 40, jinak 10W 40. API od SJ výše.