Sundání

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
Pavel.K
Člen Týmu

Sundání

Příspěvek od Pavel.K »

Prosím o radu-návod jak sundat celou palubku + dveře. Toyota E12 díky
Pavel.K
Člen Týmu

Příspěvek od Pavel.K »

A jaky vecicky nato budu potrebovat :-)
Rakosnicek
Člen Týmu

Příspěvek od Rakosnicek »

ahoj. já rozebíral tapicírung na dveřích a středovej panel u E11. stačil mi na to jen křížovej šroubovák ;) na dveřích bylo asi 5 šroubků. pak opatrně "vytrhnout" tapec. překáží tam klika, musíš opatrně. až to budeš mít sundaný, odpojíš kablíky od oken, abys to mohl sundat celý
Nejezdím rychle. Létám nízko
Pavel.K
Člen Týmu

Příspěvek od Pavel.K »

Dvere tak nejak jdou :-) co jsem zjistil ale na palubku si netroufam! spise video ci navod by mi pomohl..ale diky za radu
smutok
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smutok »

Ako rozobrat stredovy panel som tu uz pisal viac karat, neche sa mi to opakovat.
Kastlik pri spolijazdcovi sa vybera tak, ze odsrobujes doraz, potom ho vycvaknes hore a nasledne ho vytahnes bud nasikmo alebo cez dierky co su po krajoch, to uvidis.
Volant, tam treba zatlacit take packy po bokoch, tiez to tu niekto pisal v sekcii auris, metoda je rovnaka. Maly kastlik vedla sofera vycvaknes hore a potom rovnako ako pri velkom kastliku vytahnes.
Stredovy tunel pokial si dobre pamatam je prisrobovany len na spodku laktovej opierky, pripadne mozno este u paky. Na pake vrch iba vysrobujes.
No a zvysko musis sa, kukat kde su ake sroby uz by tam nemalo byt nic schovane, len snazsa neist silou pokial nie si na 100% presvedceny, ze si vsetky sroby vysroboval.
Rozoberal som komplet tapacirung na E11 a nebolo to ziadne peklo, len je to zdlhave a obcas musis dobre hladat. Na E12 predpokladam, ze to bude uplne rovnake.

EDIT:
toto by ti mohlo pomoct https://rapidshare.com/#!download|546p1 ... df|266|0|0
Naposledy upravil(a) smutok dne pát 03.08.2012, 09:00, celkem upraveno 3 x.
Yaris II 1.0Obrázek
Corolla E12 1.4Obrázek
Pavel.K
Člen Týmu

diky

Příspěvek od Pavel.K »

Dobre diky moc za radu :-) zkusim to nejak udelat :-)
Odpovědět

Zpět na „Corolla“