Čau, mám stejný problém při cukání při nízkých otáčkách - po přidaní plynu v nízkých otáčkách auto začne cukat.
Vyměnil jsem zapalovací kabely (NGK), které na nějaký čas tenhle problém vyřešily, ale pak se to začlo vracet do starých kolejí.
Taky bych byl rád pokud někdo bude mít nějaké rady, tipy čím by to mohlo být a jak se toho zbavit.
Pokles vykonu a nerovnomerne otacky - E11
- radim
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Čau, nejspíše už máš po problému, ale mě nakonec pomohla výměna jak svíček, tak zapalovacích kabelů.Srandista píše:Tym chcem hlavne povedat, ze pod 2000 otacokami mozem naozaj iba "hladkat" pedal plynu, inak sa auto zacne na prikaz k zrychleniu docela silno cukat, a pri vyssich otackach si mozem odovolit ist tak na pol plynu, inak opat zacne, nie az take vyrazne, cukanie, a akoby priduseny vykon.
Tak, zda sa, ze tentokrat sa mi uz naozaj podarilo kapnut na samotny problem s motorom.
Skusali sme s kamosom rozne svieckove kable, a ked sme vyskusali jeho 100% funkcnu sadu, tak auto islo ako nove! To si ani nevbiete predstavit ten pocit, ktory som zazival, ked som do mierneho kopca siel na 4 a auto nie len ze necukalo, ale plynule zrychlovalo. Takze pri najblizsej navsteve slovenska kupujem od chalanov z NipponCars nove kable, a snad budem moct na tieto nie prave radostne chvile zo zivota svojho auta zabudnut.
Velke vdaka patri Rampovi89, ktory napriek uspesnemu predaju auta na mna nezabudol a ochotne mi pri malych problemoch pomaha a samozrejme aj vsetkym Vam, ktory ste sa mi rovnako snazili pomoct. Dakujem!
Skusali sme s kamosom rozne svieckove kable, a ked sme vyskusali jeho 100% funkcnu sadu, tak auto islo ako nove! To si ani nevbiete predstavit ten pocit, ktory som zazival, ked som do mierneho kopca siel na 4 a auto nie len ze necukalo, ale plynule zrychlovalo. Takze pri najblizsej navsteve slovenska kupujem od chalanov z NipponCars nove kable, a snad budem moct na tieto nie prave radostne chvile zo zivota svojho auta zabudnut.
Velke vdaka patri Rampovi89, ktory napriek uspesnemu predaju auta na mna nezabudol a ochotne mi pri malych problemoch pomaha a samozrejme aj vsetkym Vam, ktory ste sa mi rovnako snazili pomoct. Dakujem!