Nový člen+poděkování

vše ohledně modelové řady Avensis
extremehany
Věčnej rejpal

Příspěvek od extremehany »

to je demagogie zdejších benzí%náků, kteří pořád šijí do nafty, prodalo se údajně 80% nafty a 20%, proto je jich víc poruchových...
Toyota Avensis Combi 2,2 D-4D 110 kW 2008
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
Jenda_11
Člen Týmu

Příspěvek od Jenda_11 »

Liquidcz píše:Zdravím, také uvažuji o T25 a zvažuji v případě benzínu jestli 1,8 nebo 2,0. Ročně dám tak 15 - 20000km. Můžeš prozradit kolik ti 2,0 žere? Pokud se nepletu, tak by měl mít 5 rychlostí, je to tak?

A co 2,4 vvti? Doporučíte? Nebo už je spotřeba hodně vysoko?
Ahoj,
Pokud můžu za sebe, jdi určitě do 2.0. Spotřebu mám kolem 7,3-7,8l. Měl jsem možnost jezdit i s 1.8 a 2.0 jede o poznání lépe a je tišší! :) Jen sehnat ho je dřina :) .
Jo jo má 5 rychlostí, 6 má u T25 jen nafta!
2.4 je určitě super motor, ale myslím že se dodával jen s automatem-bohužel :( .
Avensis T25 2.0 VVT-i kombi '08
Liquidcz
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Liquidcz »

Jenda_11 píše:
Liquidcz píše:Zdravím, také uvažuji o T25 a zvažuji v případě benzínu jestli 1,8 nebo 2,0. Ročně dám tak 15 - 20000km. Můžeš prozradit kolik ti 2,0 žere? Pokud se nepletu, tak by měl mít 5 rychlostí, je to tak?

A co 2,4 vvti? Doporučíte? Nebo už je spotřeba hodně vysoko?
Ahoj,
Pokud můžu za sebe, jdi určitě do 2.0. Spotřebu mám kolem 7,3-7,8l. Měl jsem možnost jezdit i s 1.8 a 2.0 jede o poznání lépe a je tišší! :) Jen sehnat ho je dřina :) .
Jo jo má 5 rychlostí, 6 má u T25 jen nafta!
2.4 je určitě super motor, ale myslím že se dodával jen s automatem-bohužel :( .
Ta spotřeba nevypadá špatně, to bych přežil.:-) S tím motorem 2,4 máš asi pravdu, ještě jsem neviděl inzerát, že by to byla manuální převodovka. A ten automat je tam jakej? Kolik rychlostí? Je dobrej? Má s tím někdo zkušenost? Jaká spotřeba? Předpokládám, že to je taky čtyřválec.
CommonUser
Věčnej rejpal

Příspěvek od CommonUser »

extremehany píše:to je demagogie zdejších benzí%náků, kteří pořád šijí do nafty, prodalo se údajně 80% nafty a 20%, proto je jich víc poruchových...
To ovsem beres do uvahy len predaj CR.

Rad si od teba precitam relativny percentualny pomer tych poruch benzin vs nafta. Cize asi kvadraticky priemer so smerodajnou odchylkou a rozptylom. Ako vstupnu mnozinu ber napr. cenu opravy (bez problemov = 0).
Pre mna by to bolo velmi zaujimave.
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
Jenda_11
Člen Týmu

Příspěvek od Jenda_11 »

Ta spotřeba nevypadá špatně, to bych přežil.:-) S tím motorem 2,4 máš asi pravdu, ještě jsem neviděl inzerát, že by to byla manuální převodovka. A ten automat je tam jakej? Kolik rychlostí? Je dobrej? Má s tím někdo zkušenost? Jaká spotřeba? Předpokládám, že to je taky čtyřválec.[/quote]

2.0 má 4stupňový automat, 2.4 - 5 stupňový a je to taky 4 válec. Bohužel zkušenosti s automatem nemám!
Co se týče spotřeby, posílám odkaz:
http://www.spritmonitor.de/de/uebersich ... ower_s=120
Avensis T25 2.0 VVT-i kombi '08
extremehany
Věčnej rejpal

Příspěvek od extremehany »

CommonUser píše:
extremehany píše:to je demagogie zdejších benzí%náků, kteří pořád šijí do nafty, prodalo se údajně 80% nafty a 20%, proto je jich víc poruchových...
To ovsem beres do uvahy len predaj CR.

Rad si od teba precitam relativny percentualny pomer tych poruch benzin vs nafta. Cize asi kvadraticky priemer so smerodajnou odchylkou a rozptylom. Ako vstupnu mnozinu ber napr. cenu opravy (bez problemov = 0).
Pre mna by to bolo velmi zaujimave.
no můžu se na to podívat, ale až za dlouhých zimních večerů, přes léto mám jiné zábavy než se rejpat ve statistických souborech...
Toyota Avensis Combi 2,2 D-4D 110 kW 2008
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
Odpovědět

Zpět na „Avensis“