Nový člen+poděkování
- extremehany
- Věčnej rejpal
Ahoj,Liquidcz píše:Zdravím, také uvažuji o T25 a zvažuji v případě benzínu jestli 1,8 nebo 2,0. Ročně dám tak 15 - 20000km. Můžeš prozradit kolik ti 2,0 žere? Pokud se nepletu, tak by měl mít 5 rychlostí, je to tak?
A co 2,4 vvti? Doporučíte? Nebo už je spotřeba hodně vysoko?
Pokud můžu za sebe, jdi určitě do 2.0. Spotřebu mám kolem 7,3-7,8l. Měl jsem možnost jezdit i s 1.8 a 2.0 jede o poznání lépe a je tišší!

Jo jo má 5 rychlostí, 6 má u T25 jen nafta!
2.4 je určitě super motor, ale myslím že se dodával jen s automatem-bohužel

Avensis T25 2.0 VVT-i kombi '08
- Liquidcz
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Ta spotřeba nevypadá špatně, to bych přežil.Jenda_11 píše:Ahoj,Liquidcz píše:Zdravím, také uvažuji o T25 a zvažuji v případě benzínu jestli 1,8 nebo 2,0. Ročně dám tak 15 - 20000km. Můžeš prozradit kolik ti 2,0 žere? Pokud se nepletu, tak by měl mít 5 rychlostí, je to tak?
A co 2,4 vvti? Doporučíte? Nebo už je spotřeba hodně vysoko?
Pokud můžu za sebe, jdi určitě do 2.0. Spotřebu mám kolem 7,3-7,8l. Měl jsem možnost jezdit i s 1.8 a 2.0 jede o poznání lépe a je tišší!Jen sehnat ho je dřina
.
Jo jo má 5 rychlostí, 6 má u T25 jen nafta!
2.4 je určitě super motor, ale myslím že se dodával jen s automatem-bohužel.

- CommonUser
- Věčnej rejpal
To ovsem beres do uvahy len predaj CR.extremehany píše:to je demagogie zdejších benzí%náků, kteří pořád šijí do nafty, prodalo se údajně 80% nafty a 20%, proto je jich víc poruchových...
Rad si od teba precitam relativny percentualny pomer tych poruch benzin vs nafta. Cize asi kvadraticky priemer so smerodajnou odchylkou a rozptylom. Ako vstupnu mnozinu ber napr. cenu opravy (bez problemov = 0).
Pre mna by to bolo velmi zaujimave.
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
Ta spotřeba nevypadá špatně, to bych přežil.
S tím motorem 2,4 máš asi pravdu, ještě jsem neviděl inzerát, že by to byla manuální převodovka. A ten automat je tam jakej? Kolik rychlostí? Je dobrej? Má s tím někdo zkušenost? Jaká spotřeba? Předpokládám, že to je taky čtyřválec.[/quote]
2.0 má 4stupňový automat, 2.4 - 5 stupňový a je to taky 4 válec. Bohužel zkušenosti s automatem nemám!
Co se týče spotřeby, posílám odkaz:
http://www.spritmonitor.de/de/uebersich ... ower_s=120

2.0 má 4stupňový automat, 2.4 - 5 stupňový a je to taky 4 válec. Bohužel zkušenosti s automatem nemám!
Co se týče spotřeby, posílám odkaz:
http://www.spritmonitor.de/de/uebersich ... ower_s=120
Avensis T25 2.0 VVT-i kombi '08
- extremehany
- Věčnej rejpal
no můžu se na to podívat, ale až za dlouhých zimních večerů, přes léto mám jiné zábavy než se rejpat ve statistických souborech...CommonUser píše:To ovsem beres do uvahy len predaj CR.extremehany píše:to je demagogie zdejších benzí%náků, kteří pořád šijí do nafty, prodalo se údajně 80% nafty a 20%, proto je jich víc poruchových...
Rad si od teba precitam relativny percentualny pomer tych poruch benzin vs nafta. Cize asi kvadraticky priemer so smerodajnou odchylkou a rozptylom. Ako vstupnu mnozinu ber napr. cenu opravy (bez problemov = 0).
Pre mna by to bolo velmi zaujimave.
Toyota Avensis Combi 2,2 D-4D 110 kW 2008
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018