to karlosCZ: upadnutí se fakt nebojím, ta osmička by stejně nic nedržela

No právě z toho mám bobky abych se do toho pustil sám, kdoví jak PP vyhodnotí další zátěž na kablík, přijde mi jakoby ta krabička oddělovala okruh vozu od okruhu vozíku- v tom montážním videu jde dopředu kabel který je doplněný pojistkou, je to snad napájení pro vnější okruh?extremehany píše:no ale bacha, můj dvorní mechanik mi říkal, že to nacvakání na origo kabely u dnešních nových aut, které mají CAN může způsobit odpálení řídící jednotky osvětlení, což je drahá sranda, apropo ta krabička neodpojuje pouze mlhovku, ale právě komunikuje s řídící jednotkou
u tebe je asi jediná možnost zjistit od někoho jak to má T27 řešeno originál, pokud by to měla přímo na kábleh máš vyhráno, i když bych ověřil jestli máš stejnej průřez kabelů ke světlůmm5t píše:No právě z toho mám bobky abych se do toho pustil sám, kdoví jak PP vyhodnotí další zátěž na kablík, přijde mi jakoby ta krabička oddělovala okruh vozu od okruhu vozíku- v tom montážním videu jde dopředu kabel který je doplněný pojistkou, je to snad napájení pro vnější okruh?extremehany píše:no ale bacha, můj dvorní mechanik mi říkal, že to nacvakání na origo kabely u dnešních nových aut, které mají CAN může způsobit odpálení řídící jednotky osvětlení, což je drahá sranda, apropo ta krabička neodpojuje pouze mlhovku, ale právě komunikuje s řídící jednotkou