kola na t20
kola na t20
Zdravím!
Vím, že tu je už dost témat ohledně kol, ale všude se řeší hlavně pneu a ja bych potřeboval poradit s koly, hlavně jaké ET se dá do t20 jěště narvat, popř. esli to nebude vypadat hrozně. Mám vybrané 3 kola, ale nevím, co je vhodnější:
Dragwheels DR-19 16x7 5x100 ET40 Gloss Black
Keskin KT4 7,5x16 5x100 ET35
Dragwheels DR-19 17x7.5 5x100 ET42 Gloss Black - to už je moc co?
A dyž sme u toho, jak by se vám líbili k bílé čeldě?

Vím, že tu je už dost témat ohledně kol, ale všude se řeší hlavně pneu a ja bych potřeboval poradit s koly, hlavně jaké ET se dá do t20 jěště narvat, popř. esli to nebude vypadat hrozně. Mám vybrané 3 kola, ale nevím, co je vhodnější:
Dragwheels DR-19 16x7 5x100 ET40 Gloss Black
Keskin KT4 7,5x16 5x100 ET35
Dragwheels DR-19 17x7.5 5x100 ET42 Gloss Black - to už je moc co?
A dyž sme u toho, jak by se vám líbili k bílé čeldě?
- Jene.S
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Měl jsem možnost velice levně koupit kola Work.. 17" ET26. Vypadá to dobře, trochu lapač na policajty, normálně bych do toho v životě nešel. Ale.. Neber to za ty prachy! Zkusit se má všechno. Poznatky:
Vzadu nemohu vozit kočky, páč to tam mám vyměklý a ve vyšších rychlostech na hupech dřu. (To je ale otázka mých tlumičů) Auto je skutečně vysoký! Vozil jsem klasicky 15" profil gumy 55 (na 17" mám 45) a rozdíl ve výšce fakt je. Ne malej. A menší profil je docela už skoro moc drsný .....Míň to jede, aj na mým dvoulitru; né nějak razantně, ale pociťuju to...... Ale teda sedí to fakt skvěle. Motokára Ty průjezdy jsou dobrý. No a vzhledově se mi to prostě líbí.
 Ty průjezdy jsou dobrý. No a vzhledově se mi to prostě líbí.
Avšak až pujdu znova do kol, tak jdu do 16" (možná zase 17") ET 35.. Zkusil jsem tenhle rozměr namontovat (šířka ráfku tuším 7" nebo 7,5", guma 205) a bylo to supr.

Vzadu nemohu vozit kočky, páč to tam mám vyměklý a ve vyšších rychlostech na hupech dřu. (To je ale otázka mých tlumičů) Auto je skutečně vysoký! Vozil jsem klasicky 15" profil gumy 55 (na 17" mám 45) a rozdíl ve výšce fakt je. Ne malej. A menší profil je docela už skoro moc drsný .....Míň to jede, aj na mým dvoulitru; né nějak razantně, ale pociťuju to...... Ale teda sedí to fakt skvěle. Motokára
 Ty průjezdy jsou dobrý. No a vzhledově se mi to prostě líbí.
 Ty průjezdy jsou dobrý. No a vzhledově se mi to prostě líbí.Avšak až pujdu znova do kol, tak jdu do 16" (možná zase 17") ET 35.. Zkusil jsem tenhle rozměr namontovat (šířka ráfku tuším 7" nebo 7,5", guma 205) a bylo to supr.

Celica 2.0GT - 1997

- destabilizator
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Nebo by aspon mohl hodit fotku auta s tema kolama... jinak zavist 

(¨ `v´ ¨)
.`·.¸.·´
¸.·´¸.·´¨) ¸.·*¨)
(¸.·´ (¸.·´ Toyota Celica T23 TS Lambo Style Door
You know you own Celica when you roll into lift and have to say to the passengers SORRY I CAN'T HEAR YOU OVER THE SOUND OF HOW AWESOME MY ENGINE IS.

.`·.¸.·´
¸.·´¸.·´¨) ¸.·*¨)
(¸.·´ (¸.·´ Toyota Celica T23 TS Lambo Style Door
You know you own Celica when you roll into lift and have to say to the passengers SORRY I CAN'T HEAR YOU OVER THE SOUND OF HOW AWESOME MY ENGINE IS.
Bohužel je to tak, že pokud chce člověk dodržet obvod kola a dát větší průměr ráfku, tak musí zákonitě vzít nižší profil gumy a to nejde jak poznamenal Biscuit, dělat do nekonečna. Pokud nedodržíš obvod kola stejný jako je v předepsáno v TP (dáno rozměrem ráfku a pneu), tak si rozhodíš ukazatel rychlosti, změníš namáhádí brzd a samozřejmě snížíš akceleraci vozu + větší spotřeba paliva.
Já to řeším jen v rámci parametrů uvedených v TP a to co mě nejvíce zajímá je výsledná hmotnost kola. Kvalita pneu nebo ráfku je samozřejmostí. Na svojí Celice 6.g mám jak letní, tak zimní kolo se stejnou hmotností 17,5 kg.

Já to řeším jen v rámci parametrů uvedených v TP a to co mě nejvíce zajímá je výsledná hmotnost kola. Kvalita pneu nebo ráfku je samozřejmostí. Na svojí Celice 6.g mám jak letní, tak zimní kolo se stejnou hmotností 17,5 kg.
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000

Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Takze myslis, ze tyto budu moc jo 7.5Jx17H2,ET 35 (s letni pneu 225/45/17 nebo spis nizsi) ikdyz mam celdu dost nakoplu, jak sem menil vsechny tlumice?Mitch488 píše:Já mám 17ctky ET35 a při šířce 225 to s naloženým autem při zhoupnutí lehce dře o kraje gumy (profil je 35), takže pro mě osobně je to maximumAsi budu stejně muset trošku popravit blatníky, aby to nedřelo, když mám vzadu ženské...