Celi versus SUN blur

mno obě fotky jsou jen a pouze momentky... ty kde se předvádí, a bere to fakt vážně

co sem tak sčíhnul si zatim nechám, protože za to, jak zlobila... jak mě stresovala celou cestu do micronesie... tak za to bych jí měl minimálně naplácat.... olej sem nekontroloval, i když svítila kontrolka... to zase vim, po 10 letech že z ní nekape ani kapka... a nepapá, takže sem jen věřil, že skrat díky alternátoru kecká i do týhle kontrolky... což je zajímavý, ale bylo mi to hned jasný, mam rád adrenalin, takže olej jsem ani nečekoval

v systemu byl virus... ale jako řikal sem si... tak padne tma a hochu, končíš, si v piči někde na dálnici v prdelákově a ž se ti rožnou všechny kontrolky

ale tomu sem nevěřil, ale jako počítal sem i s tim, ale okej tak jakoby vycejtila prachy... nezlobila dokud sem měl normální obnos ve šrajtofli, a najednou tam přibyly 4000,- a jako by to vycejtila

a začala buznit

no tak tohle neni vůbec špatná nabídka:
http://katalog.haspa.cz/index.php?main_ ... id=1176060
To je dá se říct limit.... protože asi před 8 lety jsem bral použitej altík z vyholený štěrbinky, tedy ze štěrbohol a jel jak novej... tohle je ale setsakra zajímavá cena.... ale jako hnusnej pocit stát v zácpě v neděli večer. 2 hodiny.. všichni na tebe svítěj jak kokoti že nesvítíš.... jo blbínci netušili ani omylem že šetřim proud

na horší časy a to sem musel ject potupně i v pravým pruhu na dálnici, jak jsem byl knock outovanej.... preferju levej jen levej, bez kolejí od traktorů

psychosis
ale co zážitek to byl... byl mno jo