velmi tazky start pri minusovych teplotach
mam toyotu avensis combi diesel D4D 2004 . V zime okolo nuly a nizsie nechce naskocit motor a toci akoby ani nedostaval naftu, potom nakonie nakopne aj na piate tocenie. v lete toci vraj trochu dlhsie nez by mal ale vzdy nastartuje na prvy krat(zatial). viete mi ktomu prosim niekto poradit? mam najazdenych vyse 170 000 km
lacike
-
- Věčnej rejpal
baterku som nabil, vymenil som filtre, tiez zhavice. v podstatebsa nic nezmenilo. otazka je ako postupovat dalej
lacike
- extremehany
- Věčnej rejpal
Ještě zkus, jestli to opravdu žhaví. Já měl prasklou pojistku (v motoru 80A), ale kontrolka se tvářila, že žhaví.
Jinak tenhle motor je prostě sráč, táta na Versu měnil 3x SCV ventily, mluvil jsem s člověkem, co si koupil taky Avensis s tímhle motorem a taky v zimě nestartuje a já měl se starty taky problémy každou zimu, tak jsem se ho radši zbavil. Tohle jsi asi slyšet nechtěl, ale bohužel je to tak.
Jinak tenhle motor je prostě sráč, táta na Versu měnil 3x SCV ventily, mluvil jsem s člověkem, co si koupil taky Avensis s tímhle motorem a taky v zimě nestartuje a já měl se starty taky problémy každou zimu, tak jsem se ho radši zbavil. Tohle jsi asi slyšet nechtěl, ale bohužel je to tak.
RAV4 HSD FWD